profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somu sportistam tiek dota trešā iespēja

Mārtiņš Jankovskis 16.03.2013 - 19:48 Somu sportistam tiek dota trešā iespēja
Juha Haninens. Foto: Kataras M-Sport rallija komanda

Sezonas sākumā 31 gadu vecais somu rallija braucējs Juha Haninens panāca vienošanos ar M-Sport kompāniju par pirmo divu 2013. gada WRC posmu aizvadīšanu ar Ford Fiesta RS WRC automašīnu. ''Mans mērķis vienmēr ir bijis braukt un cīnīties augstākajā līmenī un tagad mums beidzot būs iespēja ar M-Sport,'' toreiz teica Juha Haninens.

Montekarlo WRC posmā Haninens pēc trīs dienām bija septītajā vietā, taču pēdējās dienas pirmajā posmā sportists avarēja un izstājās. Labāk sportistam klājās Zviedrijas posmā, kur tika izcīnīta sestā vieta.


Foto: Kataras M-Sport rallija komanda

Taču nesen noskaidrojās, ka Haninenam tiks dota trešā iespēja sevi pierādīt, jo sportists startēs Portugāles WRC posmā. ''Šobrīd zinu tikai to, ka startēšu Portugāles posmā. Ja mēs šajā rallijā sevi labi pierādīsim, tad, iespējams, startēsim vēl kādā posmā. Nezinu, vai tā būs Argentīna vai Grieķija. Bet, ja būs labs rezultāts, tad mums būs iespēja. Jūtos ļoti uzbudināts un satraukts,'' portālam maxrally.com stāsta Juho Haninens, kurš tobrīd savā fermā strādāja ar traktoru.

Pilots atzīst, ka labu rezultātu viņš varētu uzrādīt tad, ja viņam pirms rallija starta tiktu dota iespēja aizvadīt testus. ''Ja mums būtu iespēja piedalīties testos, tas mums ļautu jau no sākuma braukt ātrāk. Ja nē, tad izmantošu treniņus, lai saprastos ar mašīnu, bet pēc tam ar katru nobraukto posmu kāpināšu tempu. Galvenā lieta - pierādīt, ka mums vēl ir potenciāls un ka esam pelnījuši braukt vēl kādos WRC posmos,'' nobeidz soms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png