profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ko Audi DTM spēkrats dara Maskavas Sarkanajā laukumā? (FOTO)

Artūrs Virbulis 11.02.2013 - 19:00 Ko Audi DTM spēkrats dara Maskavas Sarkanajā laukumā? (FOTO)
Foto: Audi

2013. gada 4. augustā DTM seriāls pirmo reizi aizvadīs posmu Krievijā, tādēļ publicitātes nolūkos pirms pāris dienām divi vadošie „Audi" piloti Matias Ekstroms un Edoardo Mortara viesojās sarkanajā laukumā Maskavā, kur tikās ar krievu žurnālistiem un autosporta faniem.

Intervijā ar vācu medijiem Edoardo Mortara atzina, ka „es pirmo reizi biju Krievijā. Bija ļoti interesanti un aizraujoši ar Audi A5 DTM stāvēt sarkanajā laukumā. Īpaši mani pārsteidza lielā mediju interese, jo bija sapulcējušies vairāk nekā 50 žurnālisti, kuriem mēs sniedzām neskaitāmas intervijas".

Sajūsmā viņš bija arī par faniem: „Varēja redzēt, ka viņi bija sajūsmā. Tik daudzus autogrāfus es nebiju izdalījis. Cilvēki šeit ļoti interesējas par autosportu un viņu jautājumi man parādīja, ka viņi labi pārzina DTM seriālu." Pie šādas cilvēku intereses Mortara ir drošs, ka sacensības Maskavas jaunajā trasē tiks aizvadītas pie pilnām tribīnēm.


Foto: Audi

„Es jau ļoti priecājos par iespēju šeit startēt. Mēs darīsim visu, lai skatītājiem sniegtu labu šovu un atnestu Audi komandai uzvaru. Mani tik tiešām pārsteidza krievu viesmīlība un interese par mums. Ar nepacietību gaidu, kad mēs atgriezīsimies šajā fascinējošajā metropolē," ar pozitīvajiem iespaidiem par viesošanos Maskavā dalās „Audi" pilots.

                                                                                      

Jāatzīmē, ka šogad Maskavas jaunajā trasē sacensības aizvadīs ne tikai DTM, bet arī WTCC seriāls. Pasaules salona automobiļu čempionāts (WTCC) Krievijā viesosies divus mēnešus pirms DTM, t.i. 8. un 9. jūnijā. Ja DTM pagaidām vēl nav neviena krievu braucēja, tad WTCC mūsu kaimiņi var lepoties ar savu „Lada" komandu, kuru pārstāv arī krievu pilots Aleksejs Dudukalo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png