profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

F1 zvaigzne Hamiltons iegādājas jaunu 23 miljonus eiro vērtu lidmašīnu

Artūrs Virbulis 11.02.2013 - 09:57 F1 zvaigzne Hamiltons iegādājas jaunu 23 miljonus eiro vērtu lidmašīnu
Foto: Mercedes GP

2013. gads Luisam Hamiltonam iesācies ar neskaitāmiem jaunumiem, no kuriem galvenais, protams, ir pāreja no „McLaren" uz „Mercedes" komandu. Tomēr tās nav vienīgās izmaiņas viņa dzīvē - komandas maiņai sekojusi arī sava menedžera nomaiņa un jaunas, 23 miljonus eiro vērtas privātās lidmašīnas iegāde.

Pēc pirmajiem oficiālajiem treniņiem 2008. gada čempions jau ir aklimatizējies sev jaunajā „Mercedes" vidē. „Es jau šeit jūtos ļoti labi. Komanda ir lieliska. Man tiešām ir sajūta, ka šī ir tā vieta, kur varētu rasties kaut kas lielisks," pozitīvi par jauno komandu izsakās Luiss Hamiltons, uzreiz gan pēc treniņiem piebilstot, ka „mums nepieciešama labāka saķere ar asfaltu".

Pārmaiņas skārušas arī pašu komandu, kas vadības līmenī ieguvusi divus jaunus cilvēkus - jaunu „Mercedes" autosporta nodaļas šefu Toto Volfu, savukārt kā komandas konsultants piesaistīts trīskārtējais F1 čempions un leģenda Nikijs Lauda. Kopā ar šiem cilvēkiem un komandas vadītāju Rosu Braunu Hamiltons vēlas ilgstošā laika posmā cīnīties par tituliem. „Šis ir maratons, nevis sprints. Es sevi šeit redzu ilglaicīgi," tā Hamiltons.


Hamiltona jaunā lidmašīna. Foto: xpb images

Lai ērti un ātri varētu tikt uz visām 19 šī gada sacensībām, kā arī biežāk satikt savu draudzeni Nikolu Šerzingeri, britu pilots iegādājies jaunu privāto lidmašīnu - Bombardier CL-600. Ķiršu sarkanais lidaparāts Hamiltonam izmaksājis 23 miljonus eiro un tas ieguvis privātu numurzīmi „G-LCDH", kas atšifrējas kā sportista pilnais vārds „Lewis Carl Davidson Hamilton".

Pēdējais jaunums no F1 zvaigznes ir sava menedžera Didjē Kotona atlaišana. Bijušā Mika Hakinena menedžera vietā tagad strādās Toms Šains. To, vai visi šie jaunumi sportistam beidzot atkal ļaus sasniegt pirmās formulas virsotnes, vēl redzēsim. Daudzi eksperti uz Hamiltona pāreju raugās skeptiski, tomēr viņš pats atzīst, ka šis ir milzīgs izaicinājums un jauns karjeras posms viņa dzīvē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png