profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW vadītājs: Tas ir nepieņemami

Go4speed 21.01.2013 - 06:59 VW vadītājs: Tas ir nepieņemami
Kapito (pa kreisi) sarunā ar Jari Mati Latvalu. Foto: motorsport-server.de

Pagājušajā gadā Pasaules rallija čempionātā (WRC) laika un sekošanas sistēmas nodrošināja Stage One Technology kompānija, ar ko visi bija apmierināti, jo viss strādāja lieliski. Taču īsi pirms jaunās sezonas FIA pieņēma lēmumu, par ko daudzi bija neizpratnē - šogad laika un sekošanas sistēmas apkalpos līdz šim nepazīstama spāņu SIT kompānija.

Un jau pirmajā Montekarlo rallija dienā, kad nevarēja sekot līdzi sportistiem trasē, FIA un SIT saņēma pērienu ne tikai no skatītājiem, bet arī komandām.

''Tas ir nepieņemami, ko mēs redzējām,'' pēc Montekarlo rallija pirmās dienas atzina VW vadītājs Josts Kapito. ''FIA no mums sagaida, lai mēs būtu pienācīgi sagatavojušies. Arī dalības maksa, lai startētu WRC, ir ļoti augsta. Kā minimums pretim gribētos saņemt kvalitatīvus laika aprēķinus, rezultātus.''


No šīs vietas tiek pārraidīti ātrumposmu rezultāti. Foto: worldrallysport.com 

''Neiet runa tikai par laika aprēķiniem, bet arī par drošību. FIA ļoti spiež uz drošības pasākumiem, taču nevaru iedomāties, kā viņi var strādāt, ja drošības sistēmas nestrādā. Viņi tagad uz saviem ekrāniem nevar redzēt, vai kādam nepieciešama palīdzība, vai kustās mašīna trasē. Ja tiešām kādam būs nepieciešama palīdzība, ko tad viņi darīs?"

Arī Citroen vadītājs Īvs Meitons šajā sakarā bija īss un lakonisks. ''Tā nevar strādāt.''

Tikmēr FIA un SIT meklē problēmas, kāpēc radās tāda situācija. ''Šo lietu izskatām kopā ar FIA, taču izskatās, ka bija kopīgas problēmas,'' saka SIT pārstāvis. ''Mums jāsaprot, kas notika. Līdz ko mums būs pieejama visa informācija, tā mēs par to paziņosim,'' teica FIA rallija direktors Jarmo Mahonens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png