profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs: Dakaras rallijā nebraukšu ne ar sievu, ne stūrmani, jo tad mēs pazustu

Mārtiņš Jankovskis 12.01.2013 - 18:28 Lēbs: Dakaras rallijā nebraukšu ne ar sievu, ne stūrmani, jo tad mēs pazustu
Foto: Scanpix/AFP

Šobrīd Dienvidamerikā turpinās Dakaras rallijs, kurā vieglo automašīnu klasē vadībā šobrīd atrodas Stefans Peteransels, taču turpat līdzās ir Kataras sportists Nasers Al-Atija. Tieši Al-Atija pāris mēnešus pirms rallija starta nolēma būvēt īpašu Dakaras rallijam paredzētu bagiju, kas arī pāris mēnešos tika uzbūvēts.

Šogad Al-Atija savā Kataras Red Bull komandā brauca ar Karlosu Sainsu (sportists bagija dzinēja defekta dēļ jau ir izstājies), taču nākamgad sportists plāno Dakaras rallijreidā atgriezties ar pieciem bagijiem. Nesen noskaidrojies, ka Al-Atija šajā rallijā uzaicinājis piedalīties deviņkārtējo pasaules rallija čempionu Sebastjanu Lēbu.


Nasers Al-Atija. Foto: Scanpix/AFP

''Ja viņš nākamgad gribēs braukt, tas būs labi. Tas būtu liels gods. Lēbs pagājušā gada decembrī bija Katarā, kur viņš testēja manu bagiju. Viņam patika un šie braucieni sagādāja lielu jautrību. Viņš pēc šiem braucieniem bija priecīgs un laimīgs. Viņa vieta ir brīva, tāpēc, ja viņš gribēs braukt, tad būs labi,'' portālam irallylive.com stāsta Nasers Al-Atija.

''Sainss, kad beidza braukt WRC, pievērsās Dakarai, jo daudzi sportisti to grib pamēģināt. Nākošgad mana komanda kļūs lielāka. Mūsu mērķis - sagatavot piecus bagijus. Četrus sacensību dalībniekiem, bet piekto, kas palīdzēs komandai, ja būs nepieciešams.''


Foto: Scanpix/AFP

Arī Lēbs neslēpj, ka labprāt kādu dienu izmēģinātu savus spēkus Dakarā. ''Labprāt kādu dienu startētu šajā rallijā. Tas būtu kaut kas privāts, kas nebūtu saistīts ar Citroen. Taču šajā rallijā nebraukšu ne ar sievu, ne savu stūrmani, jo tad mēs noteikti pazustu,'' smejoties saka Sebastjans Lēbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png