profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai atklāj kārtis

Mārtiņš Jankovskis 12.01.2013 - 12:15 Hyundai atklāj kārtis
Mihaels Nandans. Foto: Hyundai Motor

Lai arī daudzi neticēja korejiešu auto giganta Hyundai vērienīgajiem plāniem (vairāk bija visādu baumu nekā pašu pārstāvju runas), izskatās, ka Hyundai darīs visu, lai jau nākamā gada sākumā atgrieztos WRC čempionātā, lai arī sākotnēji tika ziņots, ka komanda WRC čempionātā varētu startēt tikai sākot no 2015. gada. Jāatzīmē, ka nesen Hyundai veica pirmos braucienus ar i20 WRC automašīnu.

Pirms pāris dienām Hyundai paziņoja, ka Mihaels Nandans kļūšot par kompānijas vadītāju. Šis francūzis no 1999. - 2005. gadam bija Peugeot Sport komandas tehniskais direktors. Šobrīd zināms, ka mašīnas tiks būvētas netālu no Vācijas pilsētas Frankfurtes, kur arī būs komandas bāzes vieta Eiropā.


Foto: gmotors.co.uk

''Esmu pagodināts, ka Hyundai mani izvēlējies vadīt komandu ceļā uz WRC,'' iesāk Mihaels Nandans. ''Pagaidām šis projekts ir tikai tā sākumā, taču lietas virzās uz priekšu ļoti raiti. Ar nepacietību gaidu, lai varētu attīstīt šo komandu. Būs daudz darāmā, ko mēs arī pilnībā apzināmies. Taču mums ir augsti motivēti darbinieki, un mēs jau veiksmīgi ejam uz priekšu.''

''Mēs apzināti izmantosim pagaidu Hyundai i20 WRC automašīnu, kas jau šobrīd uzsākusi testus Korejā. Tas mums ļaus iegūtu svarīgus datus. Testi un citi sagatavošanās darbi notiks visu šo gadu, lai tādējādi mēs sekmīgi un veiksmīgi varētu sagatavoties un atgriezties WRC jau sākot ar 2014. gadu. Protams, šajā sagatavošanās laikā būs jāpieņem daudz un dažādi lēmumi, kas, protams, primāri būs saistīts tieši ar pilotu izvēli. Taču braucējus mēs izvēlēsimies ļoti rūpīgi.  Tajā pašā laikā mēs ļoti cītīgi sekosim tam, kā attīstās un norit šī gada WRC čempionāts,'' tā Nandans.


Foto: rushlane.com

''Hyundai ir patīkami satraukts par iespēju atgriezties WRC. Mēs esam atpakaļ ne tikai, lai konkurētu, bet, lai uzvarētu,'' īsi un kodolīgi teica augsta Hyundai Motor kompānijas amatpersona.
Komentāri
Bulinsh 12.01.2013 14:33
Nu būtu jau baigi feini, bet kkā negribas ticēt, ka izdosies projekts, kas cīnās par uzvarām:)
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png