profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Viens miljons ASV dolāru un Hummer tavs

Mārtiņš Jankovskis 26.12.2012 - 14:14 Viens miljons ASV dolāru un Hummer tavs
Foto: race-dezert.com

Jau pavisam drīz tiks dots starts slavenajam Dakaras rallijam, kas arī nākamā gada sākumā notiks Dienvidamerikā. Šajā rallijā visus dalībniekus var iedalīt tādos kā divos blokos - ir tādi, kuri cīnīsies par uzvaru kopvērtējumā jeb Top 10, bet vairums šajā grūtajā rallijā startē ar vienu mērķi - sasniegt finišu.

Ir braucēji, kuri Dakaras rallijā startē spēcīgās komandās, kur viss ir sagatavots pēc augstākajiem standartiem un prasībām, bet ir tādi braucēji, kuri visu gadu ar savām rokām paši būvē automašīnas, lai janvāra sākumā izietu uz starta.

Taču, ja tev ir daudz naudas, tu vari izīrēt kādu spēkratu, tādējādi lieki nelaužot galvu par to, ar ko braukt un kā uzbūvēt mašīnu.


Šo Hummer var iegādāties vai īrēt. Foto: Scanpix

Tie, kas seko līdzi Dakaras rallijam, noteikti ir dzirdējuši tādu braucēju kā Robijs Gordons, kurš ir ne tikai ātrs un prasmīgs braucējs, bet arī tāds, kurš var pasūtīt divas mājas tālāk jebkuru sportistu, arī inspektorus.

Pagājušajā gadā Gordons kopā ar Naseru Al-Atiju brauca ar Hummer 2 automašīnām, kuras bija ļoti ātras un izturīgas. Šogad Gordons savā SPEED/RGM Dakar komandā brauks viens pats, tāpēc sportists nolēmis otro mašīnu, kas šī gada Dakaras rallijā uzvarēja divus ātrumposmus, kā arī uzvarēja šī gada "Mexican 1000″ sacensībās, uz 2013. gada Dakaras rallijreidu izīrēt.


Gordona Hummer šī gada Dakaras rallijā. Foto: Scanpix

Šajā nomas programmā ietilpst automašīna, komandas pakalpojumi, rezerves daļas, ekipējums, dalības maksa un daudz kas cits. Pats galvenais - tu būsi komandas biedrs pašam Gordonam. Taču ir viens liels bet, jo šāds prieks izmaksās ''tikai" pusotru miljonu ASV dolāru.

Protams, ja negrib tik daudz tērēties, tad ir iespēja šo mašīnu iegādāties uz visiem laikiem. Tad šāds prieks izmaksās vienu miljonu ASV dolāru.

Pēc pēdējās pieejamās informācijas mašīna joprojām ir pieejama gan iegādei, gan arī īrēšanai. Minētais piedāvājums apskatāms šeit.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png