profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Labākā Ziemassvētku dāvana

Mārtiņš Jankovskis 25.12.2012 - 08:53 Labākā Ziemassvētku dāvana
Foto: ramonarallying.com

Rallijā nebrauc tikai vīrieši, bet to dara arī dāmas. Ir ekipāžas, kur dāmas veic stūrmaņa pienākumus, bet ir tādas ekipāžas, kur daiļais dzimums stūri ņem savās rokās. Portāls Go4speed jau rakstīja par zviedru rallija ekipāžu Ramona Karlsona/Miriama Valfrīdsona, kura Jaunzēlandes WRC rallijā pēc 14. posma N4 klasē ieņēma otro vietu, taču 15. posmā ekipāža bija spiesta noskatīties, kā nodeg viņu ''Mitsubishi Lanver Evo X'' automašīna.


Foto: www.3news.co.nz

Taču šī neveiksme sportistei nelika padoties. Viņa turpināja smagi strādāt un ir spērusi soli uz priekšu. Noskaidrojies, ka Ramona Karlsona būs pirmā zviedriete, kura Zviedrijas rallija čempionātā startēs ar WRC automašīnu. Viņas rīcībā būs Skoda Fabia WRC automašīna.


Skoda Fabia WRC. Foto: cimbeon.com

Nesen Karlsona atklāja, ka nākamsezon viņa īstenos daudzu rallija braucēju sapni un rallijos brauks  ar WRC mašīnu. ''Tās sajūtas ir neparakstāmas. Kad biju jau maza meitene, sapņoju kādreiz braukt ar WRC mašīnu. Tagad tas sapnis ir piepildījies,'' iesāk sportiste, kuras intensīvais darbs ļāvis sasniegt tik kāroto mērķi.

''Vēl nespēju aprast, ka tā ir taisnība, ka braukšu ar WRC. Taču mans prieks ir neaprakstāms. Tā ir labākā Ziemassvētku dāvana, kādu jebkad esmu saņēmusi,'' ar smaidu sejā turpina sportiste.


Foto: ramonarallying.com

''Šobrīd mašīna ir manas mājas garāžā, tāpēc beidzot varēs arī mierīgi pagulēt. Šis ir labs auto, kuram ir daudz tehnisko rezervju. Tas būs aizraujoši, kad pirmo reizi varēs izmēģināt šo automašīnu,'' nobeidz sportiste.

Tāpat sportiste ar savu stūrmani uzsākusi jau zināmu projektu, kur katrs gribētājs uz šīs WRC automašīnas jumta var iegādāties nelielu vietu (4x6cm), uz kuras tiks izvietota katra pircēja fotogrāfija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png