profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai: Tā nav mūsu metode

Mārtiņš Jankovskis 21.12.2012 - 19:31 Hyundai: Tā nav mūsu metode
Foto: blick.ch

Pirms neilga laika portāls jau vēstīja par to, ka korejiešu auto gigants Hyundai veica pirmos braucienus ar i20 WRC automašīnu. Lai arī ilgu laiku no šīs kompānijas bija klusums, ar šiem demonstrācijas braucieniem kompānija parādīja to, ka darbs pie jaunās WRC automašīnas būvniecības notiek un Hyundai atgriešanās WRC nav tikai baumas.

Kā vēsta portāls almrally.ru, tad šī brīža Hyundai Motorsport pārstāvis Štefans Henrihs atzina, ka korejiešu kompānijas darbs nav apstājies ne uz mirkli, kā arī to, ka kompānija WRC čempionātā plāno startēt vismaz piecus gadus.


Foto: blick.ch

''Jā, mēs esam lietas kursā par izskanējušām runām, ka Hyundai rallija komandu varētu vadīt Kriss Nīsens, kurš vēl nesen bija VW komandas vadītājs, taču neesmu pārliecināts, ka mēs ar viņu būtu runājuši vai arī jau vienojušies par kompānijas vadīšanu. Mūsu kompānijas vadītājs ilgus gadus strādāja FIA un ļoti labi pazīst WRC.''

Runājot par braucējiem, kompānijas pārstāvis atzina, ka šobrīd ne ar vienu braucēju netiks slēgts līgums, jo tikai pēc pusgada komanda plāno sākt veikt pirmos nopietnos braucienus. Tāpat Henrihs atzina, ka i20 WRC automašīna uz startu izies jau 2014. gada Montekarlo WRC rallijā.


Foto: blick.ch

''Hyundai ļoti atšķiras no citiem ražotājiem. Mūsu kompānija nav ne labākā, ne sliktākā. Tā vienkārši ir citādāka. Mūsu kompānijā darbs rit neticami ātri. Parastā kompānijā šāds projekts prasa ilgus procesus, pārbaudes, atbalstu, kas prasa daudz laiku. Taču tā nav mūsu metode. Mūsu darba metode pēc jautājuma, kas jāizdara, ir to paveikt jau nākamās dienas rītā,'' tā Henrihs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png