profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW komandas piloti nevar sadalīt numurus

Mārtiņš Jankovskis 17.12.2012 - 18:25 VW komandas piloti nevar sadalīt numurus
Sebastjans Ožjē un Jari Mati Latvala. Foto: motorsport.com

VW rallija komandas sastāvā nākamgad brauks trīs ambiciozi un uzvarēt griboši piloti - Sebastjans Ožjē, Jari Mati Latvala un Andreass Mikelsens. Visi trīs braucēji ir ātri un talantīgi, tāpēc komanda jau atzinusi, ka visiem braucējiem komandā būs vienāds statuss. Vismaz sākumā noteikti.

Taču nesen, kad sportistiem bija jāizvēlas numurs uz savas automašīnas, starp Ožjē un Latvalu izvērtās jau pirmās domstarpības. Meksikas testu laikā, kad bija jāizvēlas, ar kuru numuru, kurš braucējs brauks, abi sportisti vēlējās startēt ar septīto numuru, taču, protams, tas nav iespējams.


Foto: planetemarcus.com

Ožjē uzskatīja, ka, ņemot vērā to, ka viņš ar VW komandu strādā ilgāk par Latvalu, tad pirmajai rokai uz numura izvēlēšanos jābūt viņam, taču tā nedomāja Latvala. Kāds no komandas darbiniekiem ierosināja mest monētu, pēc kuras noskaidrojās, ka pirmā roka tomēr būs Latvalam, kurš izvēlējās septīto numuru.

''Mums ar Ožjē komandā būs vienāds statuss. Tas ir tas, ko arī vēlējos,'' iesāk Jari Mati Latvala. ''Kad izvēlējāmies numurus, kāds no darbiniekiem ierosināja tos noteikt ar loterijas palīdzību. Tā, lūk, arī tiku pie septītā numura.''

''Neesmu māņticīgs, tāpēc man neinteresē tie numuri. Vienīgais, par kuru numuru uztraucos - tas ir pirmais (tas tiek piešķirts pasaules čempionam). To arī pateicu Latvalam - ''Tu uzvarēji loterijā, taču pirmo numuru izcīnīšu es,'' saka Sebastjans Ožjē.


Foto: planetemarcus.com

Jāatzīmē, ka Ožjē, startējot Citroen vienībā, bieži bija domstarpības ar komandas vadību un Sebastjanu Lēbu (Ožjē bija jāstrādā komandas labā un bieži jāatdod sava pozīcija Lēbam, bet ambiciozais francūzis gribēja, lai abiem braucējiem ir vienāds statuss), kā rezultātā tika baumots, ka Lēbs pat varot pāriet uz VW, taču beigās uz VW aizgāja tieši Ožjē, kurš nevēlējās būt ieroču pienesējs Lēbam.

Protams, numuri nenoteiks rezultātus trasē, jo to noteiks tikai braukšana, tāpēc jācer, ka mūs sagaida interesants duelis starp šiem braucējiem, kuri noteikti gribēs viens otru pārspēt. Protams, nedrīkst aizmirst arī trešo pilotu Andresu Mikelsenu, kurš arī ceļu nevienam negriezīs. Būs interesanti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png