profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kaislības ap Tanaka nākotni pieņemas spēkā, tiek izskatīts variants arī ERC

Mārtiņš Jankovskis 13.12.2012 - 07:37 Kaislības ap Tanaka nākotni pieņemas spēkā, tiek izskatīts variants arī ERC
Ots Tanaks un Kuldars Sikks. Foto: foorum.ralli.ee

Kamēr daži WRC piloti jau sākuši gatavošanos jaunajai sezonai, tikmēr citi vēl ir neziņā par saviem plāniem. Viens no tādiem pilotiem, kurš pašlaik nezina, kur un cik daudz brauks, ir igaunis Ots Tanaks.

Tanaks, kurš ir ātrs un arī talantīgs, šosezon vairākos rallijos pieļāva muļķīgas kļūdas. ''Viņš joprojām ir starp potenciāli ātrākajiem braucējiem, taču viņam ļoti grūti klāsies sīvā konkurencē. Nepārprotami Tanaks šosezon pieļāva daudz muļķīgu kļūdu, kā arī sabojāja daudz mašīnas,'' pirms kāda laika teica M-Sport komandas vadītājs Malkolms Vilsons.


Foto: ewrc.cz

Patlaban ap Tanaku virmo daudz un dažādu baumu. Pirms kāda laika tika ziņots, ka Tanaks esot atradis budžetu, lai startētu deviņos WRC posmos, taču, cik ātri šī bauma parādījās, tik ātri viņa arī izgaisa. Šobrīd M-Sport aizvada testus, kuros brauca gan Mads Ostbergs, gan arī Jevgēņijs Novikovs. Komanda ziņo, ka brīvdienās testus aizvadīs vēl kāds pilots, kura vārds pagaidām tiek turēts lielā noslēpumainībā. 

Tāpat klīst runas, ka Tanaks varētu startēt pilnu Eiropas rallija čempionātu (ERC). Kādā no ārzemju forumiem parādījās ziņa, ka Tanakam jaunajā sezonā varētu būt jauns stūrmanis - Skots Martins, kurš savulaik bija stūrmanis Metjū Vilsonam, taču nesen Martins kļuva par Al-Kasimi stūrmani, tādējādi kliedējot šīs baumas par startēšanu kopā ar Tanaku. 


Foto: ewrc.cz

Nesen pašreizējais Tanaka stūrmanis Kuldars Sikks igauņu portālā ohtuleht.ee atzina, ka viņš joprojām ar Tanaku ir komandas biedri. ''Starp mums nav bijušas nekādas runas par šķiršanos, tāpēc mēs turpinām sadarboties un uz šo brīdi esam kopā,'' saka Kuldars Sikks, kurš noliedz izskanējušo informāciju par to, ka Tanaka un Sikka ceļi ir šķīrušies.

Uz jautājumu, vai ir zināms, kur un kādos čempionātos ekipāža plāno braukt, Sikks sīkākus komentārus nesniedza. ''Nekas vēl nav zināms, tāpēc pašlaik mēs nezinām, kur brauksim. Vairāk komentāru man nav.''

Uz pēdējo jautājumu, vai Tanaks šajā nedēļas nogalē gadījumā nepiedalīsies M-Sport testos, Sikks atbildēja. ''Kā jau teicu iepriekš, man nav ko komentēt.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png