profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW iemēģina vienreizējos Francijas Alpu ceļus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 12.12.2012 - 18:35 VW iemēģina vienreizējos Francijas Alpu ceļus (VIDEO)
Foto: rallye-sport.fr

VW rallija komanda turpina uzņemt apgriezienus un veic pēdējos sagatavošanās darbus pirms jaunās WRC rallija sezonas, kura sāksies jau pavisam drīz - 20. janvārī Montekarlo. Pirms neilga laika VW rallija komanda devās uz Meksiku, lai aizvadītu testus šajā Augstkalnes reģionā. Portāls jau ziņoja, ka testi komandai beidzās priekšlaicīgi, jo Latvala, braucot pa koplietošanas ceļu, saskrējās ar kādu citu VW automašīnu, kā rezultātā cieta trīs cilvēki un sportista automašīna.


Foto: rallye-sport.fr

Taču jau pēc pāris dienām VW Meksiku nomainīja pret Franciju, kur komanda uzsāka vairāku dienu testus. Montekarlo rallijs ir slavens ar saviem vienreizējajiem un līkumainajiem ceļiem, kas vijas caur kalnu grēdām. Šajā rallijā var redzēt tādas dabas ainavas, kādas nav nekur citur. Taču arī braukšanas ziņā šis rallijs ir ļoti grūts, jo ceļi ir ļoti līkumaini un viltīgi. Papildus visam lielu lomu spēlē laikapstākļi. Ir bijuši gadījumi, kad viena ātrumposma laikā piloti piedzīvo gan miglu, lietu un sniegu. Arī šajos VW testos būtisku lomu spēlēja laikapstākļi, jo gan Sebastjans Ožjē, gan Jari Mati Latvala paspēja izbraukt gan pa sausu asfaltu, gan slapju, gan arī pa sniegotiem ceļiem.


Foto: rallye-sport.fr

''Šobrīd VW Polo R WRC pasaules čempionātā nav veicis nevienu kilometru, tāpēc līdz pat Montekarlo rallija sākumam mēs nevaram savu mašīnu salīdzināt ar konkurentiem. Mēs, tāpat kā visi citi, ar lielu nepacietību gaidām, kā mūsu jaunais auto sevi parādīs čempionātā.

''Varu jums pateikt tikai to, ka esam darījuši visu iespējamo, kas no mums bija atkarīgs, lai būtu konkurētspējīgi no paša sākuma. Mūsu pieeja nav mainījusies - 2013. gada sezona VW Polo R WRC automašīnai būs mācību gads,'' WRC oficiālajai mājas lapai atklāj VW vadītājs Josts Kapito.


Foto: rallye-sport.fr

Ja šobrīd Montekarlo testus uzsākuši Citroen un Ford, tad VW jau devies uz Zviedriju, kur komanda aizvadīs pēdējos testus pirms jaunās sezonas sākuma.

VW aizvada testus:


Ožjē aizvada testus:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png