profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallijā Liepāja - Ventspils būs jāiztiek bez Playboy modeles

Mārtiņš Jankovskis 10.12.2012 - 19:02 Rallijā Liepāja - Ventspils būs jāiztiek bez Playboy modeles
Inessa Tuškanova. Foto: tushkanova.com

Pagājušajā gadā lielu ažiotāžu sacēla kāda Playboy modele no Ukrainas - Inessa Tuškanova, kura nolēma startēt BTA Talsu rallijā. Rezultāts sportistei nebija diez ko augsts, jo, cīnoties ar dažādām tehniskām problēmām, finišā tika uzrādīts vien 52. rezultāts.

Jau vēstījām iepriekš, ka Tuškanova, kura dzimusi 1987. gadā Ukrainā, 17 gadu vecumā parakstīja līgumu par modeles darbu ar kādu japāņu modeļu aģentūru, kā rezultātā vēlāk Tuškanova vairākas reizes nokļuva uz žurnāla Playboy vāka.


Foto: ewrc.cz

Nesen sportiste savā mājas lapā bija publicējusi savu 2013. gada rallija kalendāru, kurā pēc Lapzemes rallija bija atzīmēts, ka sportiste startēs arī Eiropas rallija čempionāta (ERC) posmā Latvijā. Kā sarunā ar sportisti noskaidroja portāls Go4speed, tad Tuškanova Liepāja-Ventspils rallijā tomēr nebrauks.


Foto: tushkanova.com

''Diemžēl rallijā Liepāja - Ventspils šoreiz nebraukšu, jo pēc Lapzemes rallija būs grūti laikā nokļūt Latvijā (Lapzemes rallijs notiks 24. - 26. janvārī, bet ERC posms Latvijā nedēļu vēlāk), tāpēc esmu spiesta nedaudz mainīt savus plānus. Šobrīd man plānā no ERC rallijiem ir tikai posms Polijā, taču turpinām strādāt pie tā, lai brauktu vēl pāris rallijos,'' portālam stāsta Inessa Tuškanova.


Foto: tushkanova.com

''Protams, žēl, ka nesanāks braukt Latvijā, jo zinu, ka rallijs Latvijā ir ļoti populārs. To klātienē noraugās daudz skatītāju un rallija laikā valda lieliska atmosfēra. Arī ceļi ir interesanti un man tie patīk. Nedrīkst nepieminēt, ka arī ēdiens Latvijā ir garšīgs (smejas),'' nobeidz sportiste.

Inessa Tuškanova un rallijs
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png