profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW prezentē rallija mašīnu, komandai pievienojas Talsu rallija dalībnieks (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 09.12.2012 - 18:55 VW prezentē rallija mašīnu, komandai pievienojas Talsu rallija dalībnieks (VIDEO)
Foto: volkswagen-motorsport.com

Sestdien Monako oficiāli tika prezentēta VW rūpnīcas rallija komanda un Polo R WRC automašīna. Pasākumu klātienē noraudzījās kupls skatītāju skaits, kā arī apmēram 250 žurnālisti! Atklāšanas pasākumā VW komandas vadītājs Josts Kapito atklāja, ka pirmās uzvaras no komandas varēs sagaidīt, visticamāk, tikai sākot no 2014. gada.


Foto: planetemarcus.com

''WRC ir kaut kas jauns mūsu komandai. Mērķis nākamajā gadā cīnīties par pjedestāliem un sagatavoties 2014. gadam, kad mēs gribētu jau cīnīties par uzvarām. Kopumā jāsaka, ka komanda sagatavošanās laikā paveica fantastisku darbu. Esam testējuši visu, ko vien var notestēt. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu mašīnām ir ātrums. Automašīna ir uzticama, taču īstā sajūta par konkurētspēju tiks pārbaudīta tikai sacensībās,'' saka Josts Kapito.


Foto: volkswagen-motorsport.com

Tāpat tika paziņots trešais VW komandas pilots. Par to, kā jau iepriekš ziņojām, kļuvis norvēģis Andreass Mikelsens (brauks deviņos posmos), kurš Sebastjanam Ožjē un Jari Mati Latvalam pievienosies sākot no ceturtā rallija, kas notiks Portugālē.

''Šie bija fantastiski gadi IRC seriālā, taču tagad ir patīkami atgriezties pie WRC mašīnas stūres. Man liekas, pēdējo reizi ar WRC mašīnu braucu 2008. gadā, tāpēc tas ir fantastiski atgriezties pie WRC. Esmu priecīgs būt kopā ar lielisku komandu un lielisku mašīnu, tāpēc par nākotni esmu ļoti, ļoti pozitīvs,'' tā par pievienošanos VW saka Andreass Mikelsens.


Foto: planetemarcus.com

Līdz ar to nākamgad WRC rūpnīcas komandās brauks divi sportisti, kuri savas karjeras laikā ir startējuši arī Talsu rallijā - Mads Ostbergs (Qatar M-Sport) un Andreass Mikelsens (VW). Jāatzīmē, ka abiem šiem braucējiem diemžēl neizdevās sasniegt Talsu rallija finišu.

VW prezentē komandu un mašīnu
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png