profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krāsas jaunas, mērķi tie paši

Mārtiņš Jankovskis 07.12.2012 - 07:17 Krāsas jaunas, mērķi tie paši
Foto: planetemarcus.com

Ceturtdien saulainajā Abu Dabi tika prezentēta jaunā Citroën Total Abu Dhabi World Rally komanda, kuras sastāvā brauks Miko Hirvonens, Dani Sordo, Halids Al-Kasimi un Sebastjans Lēbs. Citroen paziņojusi, ka visus 13 WRC posmus veiks Hirvonens, vismaz 11 posmos brauks Sordo, astoņos rallijos uz starta izies Al-Kasimi, bet Lēbs paziņoja, ka viņu darbībā redzēsim tikai četros posmos - Montekarlo, Zviedrijā, Argentīnā un Francijā.


Citroen komanda. Foto: planetemarcus.com

''Esam ļoti lepni, ka mums izdevies panākt vienošanos ar tik prestižu un dinamisku partneri kāds ir Abu Dabi,'' pēc prezentācijas teica Citroen vadītājs Īvs Meitons, kurš piebilda, ka visos 13 posmos uz starta izies trīs Citroën Total Abu Dhabi World Rally komandas mašīnas.

''Pēc tam, kad pirmo sezonu Citroen komandā esmu aizvadījis, jūtos gatavs jauniem izaicinājumiem. Četras reizes esmu bijis WRC vicečempions, tāpēc nākamais loģiskais solis ir pirmā vieta,'' saka Miko Hirvonens.


Foto: planetemarcus.com

Četros posmos uz starta izies Lēbs, kurš šajos rallijos palīdzēs komandai cīnīties par ražotāja kausu. ''Sezonu sāksim Montekarlo, bet pēc tam dosimies uz Zviedriju, jo tas ir rallijs, kuru gribu uzvarēt normālos braukšanas apstākļos. Tad vēl braukšu Argentīnā un, protams, nevaru iedomāties sevi izlaižot Francijas ralliju,'' saka Sebastjans Lēbs, kurš paralēli nākamgad startēs GT sacensībās.


Foto: planetemarcus.com

Vismaz 11 posmos uz starta izies Sordo, kurš par ražotāja kausa punktiem cīnīsies tad, kad nebrauks Lēbs. Esmu ārkārtīgi priecīgs atkal atrasties Citroen komandā. Pirmie testi aizritēja ļoti labi, tāpēc esmu gatavs palīdzēt komandai izcīnīt vēl vairākus titulus. Mans personīgais mērķis ir nākamgad izcīnīt savu pirmo uzvaru.

Al-Kasimi brauks astoņos WRC posmos, kā arī paralēli šis pilots startēs Tuvo Austrumu rallija čempionātā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png