profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen: ar lielu motivāciju var sasniegt daudz

Go4speed 04.12.2012 - 12:26 Citroen: ar lielu motivāciju var sasniegt daudz
Roberts Kubica. Foto: au.eurosport.com

Portāls jau ziņoja, ka poļu braucējs Roberts Kubica šo rallija sezonu noslēdza uz skumjas nots, jo rallijā du Var, būdams pārliecinošs līderis, Kubica stūrmaņu kļūdas dēļ izslīdēja no trases un piedzīvoja avāriju, pēc kuras pilnībā nodega viņa Citroen C4 WRC automašīna.

Ņemot vērā Kubicas uzrādītos rezultātus, jāsaka, ka tie patīkami pārsteidz, jo sportists bija daudz ātrāks par tiem braucējiem, kuri rallijā brauc ne pirmo dienu. Neskatoties uz šo neveiksmi rallija beigās, ar;i Citroen rūpnīcas rallija komandas vadītājs Īvs Meitons bija ļoti gandarīts ar redzēto. ''Viņš ir ļoti profesionāls,'' portālam wrc.com saka Citroen vadītājs. ''Pirms viņš aizvadīja pirmo ralliju ar Citroen automašīnu, redzēju, cik ļoti motivēts viņš ir. Arī tagad viņš grib turpināt braukt rallijā, jo viņam pret sportu ir liela kaisle. Šis ir tas iemesls, kāpēc mēs ar viņu gribam kaut ko turpināt tālāk. Iespējams, tas varētu būt kaut kas saistīts ar Citroen DS3 WRC. Tagad mums ir jāatrod budžets.''


Foto: ewrc.cz

''Mēs gribām jaunajiem braucējiem Kubicu parādīt kā piemēru tam, ko var sasniegt ar lielu motivāciju. Un viņam šī motivācija WRC rallijam ir liela,'' Meitons citēts portālā autosport.com.

Arī rallija du Var dalībnieks Kreigs Brīns (šī gada SWRC klases čempions, kurš minētajā rallijā izcīnīja trešo vietu) Kubicam velta atzinīgus vārdus. ''Viņš bija lielisks un dominēja visa rallija laikā. Kubica mani pārsteidza ar to, ka pirms rallija viņš pienāca man klāt un apsveica ar SWRC titula iegūšanu. Būtu patīkami viņu redzēt rallijā nākamajā sezonā, jo šajā rallijā viņš visiem pierādīja, ka ir ļoti ātrs,'' nobeidz pilots.


Foto: autowizja.pl

Lai arī pats Kubica vēl nezina, ko darīs nākamgad, sportists lika noprast, ka rallijā viņš startēs tad, ja viņam tiks piedāvāta vairāku gadu programma. ''Negribu braukt rallijā vienu gadu un 2013. gada beigās domāt, ko darīt 2014. gadā. Ja izvēlēšos ralliju, tad tam jābūt ar divu trīs gadu programmu, ar kuras palīdzību varēšu mācīties un uzlabot savus rezultātus,'' tā Kubica.

Lai vai kā, bet Kubica savus nākotnes plānus plāno paziņot jau drīzumā. ''Izvēlēties vajag ātri, jo jaunā sezona ir jau deguna galā,'' nobeidz poļu braucējs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png