profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc avārijas ar rallija mašīnu slimnīcā nokļūst ģimene

Mārtiņš Jankovskis 02.12.2012 - 18:35 Pēc avārijas ar rallija mašīnu slimnīcā nokļūst ģimene
Jari Mati Latvala (pa labi). Foto: leon.milenio.com

Nesen portāls jau ziņoja, ka VW rallija komanda devās uz Meksiku, lai aizvadītu testus un gatavotos jaunajai rallija sezonai. Šajos testos debiju pie VW Polo R WRC automašīnas stūres piedzīvoja soms Jari Mati Latvala.

Kā ziņo portāls autosport.com, tad testi priekšlaicīgi tika pārtraukti, jo Latvala esot piedzīvojis avāriju, kurā tika iesaistīta kāda ģimene. Lai arī sīkāki apstākļi par minēto negadījumu netiek izpausti, zināms, ka avārija notika brīdī, kad somu pilots pa koplietošanas ceļu, kas bija atvērts jebkuram satiksmes dalībniekam, devās uz testa ātrumposma startu.  


Otra avārijā iesaistītā mašīna. Foto: leon.milenio.com

Tiek ziņots, ka Latvalas automašīna kādā līkumā sadūrās ar VW Pointer, kas pēc sadursmes apgāzās uz jumta. Pēc avārijas no vienas automašīnas izlija degviela, tāpēc bija nepieciešama arī ugunsdzēsēju palīdzība. Kā vēlāk atzina vietējie žurnālisti, balstoties uz policijas teikto, tad par vainīgo šajā sadursmē tiek uzskatīta sporta automašīna, kura esot iebraukusi pretējā joslā.

Ja somu ekipāža minētajā negadījumā necieta, tad no otras mašīnas divi pieaugušie un viens bērns tika nogādāti slimnīcā. Sievietei tika konstatēts deguna lūzums, vīrietim viegls smadzeņu satricinājums, bet bērns traumas minētajā avārijā neguva.


Foto: leon.milenio.com

''Pati galvenā lieta ir tāda, ka neviens šajā negadījumā neguva nopietnas traumas,'' teica kāds VW komandas pārstāvis. Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Latvala piedzīvo avāriju testos.
Komentāri
Mārtiņš Jankovskis 02.12.2012 23:43
Sorry, nelasu Vakara ziņas, tāpēc grūti spriest par tur esošajiem virsrakstiem
faateris 02.12.2012 20:21
šādu ziņu jau vajadzēja nosaukt stipri savādāk, ņemot vērā, kāds portāls, a šis nosaukums kliedz, kā žurnāls vakara ziņas...
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png