profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW iemēģina Meksikas putekļus, Citroen - Velsas dubļus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 28.11.2012 - 06:14 VW iemēģina Meksikas putekļus, Citroen - Velsas dubļus (VIDEO)
VW testos Meksikā. Foto: wrc.com

Šī gada pasaules rallija čempionāta sezona beigusies, taču komandas jau uzsākušas gatavošanos jaunajai sezonai. Pirms neilga laika Citroen devās uz Velsu, kur aizvadīja testus. Tajos piedalījās gan Miko Hirvonens, gan arī Sebastjans Lēbs, kurš, kā zināms, nākamgad nebrauks pilnu čempionātu.

Lēbs aizvada testus Velsā:


Tikmēr aktīvi turpina gatavoties VW rallija komanda, kurai nākamajā gadā būs ļoti daudz jaunu pārbaudījumu. 2013. gada trešais WRC posms, kas vienlaikus būs arī pirmais grants posms, notiks Meksikā, tāpēc VW nolēma doties pāri okeānam uz Meksiku, lai testus aizvadītu tieši tur.


Foto: Rally Inside +

Testos piedalījās abi VW komandas piloti - Sebastjans Ožjē un Jari Mati Latvala. Ņemot vērā vienošanos ar Ford, Latvala drīkst aizvadīt testus ar VW, taču līdz gada beigām sportists nedrīkst valkāt VW kombinezonu, kā arī sportists nedrīkst sniegt nekādus komentārus. Tikmēr Ožjē pēc aizvadītajiem testiem atzina, ka šādi testi esot ļoti dārgi, taču tie noteikti atmaksāsies.


Foto: Rally Inside +

''Parasti komandas, kuras ir pieteiktas čempionātam, nedrīkst aizvadīt testus ārpus Eiropas, tāpēc mēs, kamēr vēl neesam pieteikušies čempionātam, izmantojām šo izdevību un devāmies uz Meksiku. Ir ļoti grūti Eiropā atrast tādus apstākļus, kādi ir Meksikā  (karstums un liels augstums virs jūras līmeņa), tāpēc nolēmām doties uz turieni. Jā, tas ir dārgi un tas paņem daudz laika, taču esmu pārliecināts, ka beigās tas mums palīdzēs labāk sagatavoties,'' saka Sebastjans Ožjē.

VW aizvada testus Meksikā:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png