profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kataras Red Bull komanda prezentē unikālu Dakaras rallijam gatavotu bagiju (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 22.11.2012 - 07:17 Kataras Red Bull komanda prezentē unikālu Dakaras rallijam gatavotu bagiju (VIDEO)
Foto: dakarrallyraid.com

2013. gada Dakaras rallijreids tuvojas straujiem soļiem. Trešdien tika prezentēta jaunā Qatar Red Bull rallija komanda, kura nākamā gada Dakaras rallijā startēs ar ASV īpaši gatavotu bagiju. Šīs komandas sastāvs būs ļoti spēcīgs un pieredzējis, jo šīs vienības sastāvā brauks 2010. gada Dakaras rallija uzvarētājs Karloss Sainss un 2011. gada Dakaras rallija vieglo automašīnu uzvarētājs Nasers Al-Atija.

2010. un 2011. gadā abi šie sportisti pārstāvēja Volkswagen komandu, taču šī gada Dakaras rallijā Al-Atija piekrita Robija Gordona izaicinājumam un brauca ar Hummer automašīnu. Šoreiz kārtis sakrita tā, ka Sainss un Al-Atija 2013. gada janvārī atkal brauks vienā komandā.
 
''Startēt Dakaras rallijā ar pilnīgi jaunu un unikālu mašīnu, kas pie tam vēl ir bagijs, ir vislielākais izaicinājums, kādu jebkad esmu piedzīvojis. Komanda strādā ļoti smagi, jo darba vēl daudz. Mans mērķis ir sasniegt finišu ar šo jauno mašīnu un, ja tas izdosies, tad visi mūsu komandā būs lepni un priecīgi. Sainss ir labs cilvēks un labs braucējs, kurš palīdzēja komandai ļoti daudz. Abi esam uzvarējuši Dakaras rallijā, tāpēc patīkami, ka mēs tagad abi kopā esam iesaistīti šajā projektā. Mans sapnis ir uzvarēt Dakaras rallijā ar citu mašīnu, tāpēc esmu šeit, lai to izdarītu. '' saka Nasers Al-Atija, kurš piebilda, ka šis projekts sācies tikai pirms četriem mēnešiem.


Kataras Red Bull rallija komanda. Foto: dakarrallyraid.com

''Šī ir maza komanda, bet ar lielu motivāciju. Tas būs kaut kas jauns, taču mūsu sastāvs būs ļoti spēcīgs. Mans pirmais iespaids par šo jauno bagiju ir tāds, ka šī ir ļoti iespaidīga mašīna. Visi komandā strādā ar pilnu jaudu, lai mēs pēc iespējas labāk varētu sagatavoties gaidāmajam rallijam. Komanda tic, ka mēs varam sasniegt labu rezultātu, taču šobrīd vēl ir pāragri teikt, cik augstu kopvērtējumu tabulā mēs varētu tikt. Taču mēs turpinām strādāt katru dienu, lai atrastu pēc iespējas labākus regulējumus,'' saka Karloss Sainss. 

Kā pastāstīja viens no šī bagija inženieriem, tad šis bagijs ir ļoti manevrētspējīgs, bet piekare - ļoti unikāla. Tā esot daudz, daudz spēcīgāka nekā jebkurai citai mašīnai, bet, protams, mīnuss varētu būt tas, ka šī nebūs pilnpiedziņas mašīna.

Qatar Red Bull rallija komanda prezentē jauno bagiju
Komentāri
Agris 22.11.2012 13:35
Super malači :))
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png