profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Trinidadas un Tobago sportists sekos Jamaikas bobslejistu piemēram

Mārtiņš Jankovskis 21.11.2012 - 07:20 Trinidadas un Tobago sportists sekos Jamaikas bobslejistu piemēram
Džons Povels. Foto: jamaica-gleaner.com

Cītīgākie rallija sekotāji noteikti pamanīja, ka sezonas pēdējā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā, kas notika Spānijā, uz starta ar M-Sport kompānijas automašīnu izgāja Trinidadas un Tobago sportists Džons Povels, kuram tā bija debija WRC. Pēc pirmās dienas, cīnoties ar dažādām problēmām, sportists ierindojās 47. vietā, taču otrajā dienā Povels uz starta veselības problēmu dēļ vairs neizgāja un izstājās no rallija.


Džons Povels Spānijas rallijā. Foto: ewrc.cz

Kā ziņo wrc.com, tad Povels grib atgriezties WRC, un sportists to plāno darīt sev ļoti netipiskā rallijā - Zviedrijas ziemas posmā. ''Mēs savu ierašanos WRC gribētu pielīdzināt filmai "Cool Runnings"*, tāpēc nākamais gads būs šīs filmas tāds kā "turpinājums". Mēs atgriezīsimies un plānojam startēt piecos sešos rallijos, no kuriem pirmais būs Zviedrijā. Mēs automašīnu izkrāsosim filmas "Cool Runnings" krāsās.''


Kadrs no filmas. Foto: thepicturehouse.org

Ziema, sniegs un ledus sportistam varētu būt īsts izaicinājums, jo līdz šim sportists ar sniegu saskāries ļoti maz. ''Pirms tam esmu tikai divas reizes slēpojis, taču nekad neesmu braucis ne pa sniegu, ne pa ledu,'' nobeidz sportists.

(*) 1988. gadā Kalgari olimpiskajās spēlēs bobsleja sacensībās piedalījās Jamaikas sportisti, par kuriem vēlāk tika uzņemta filma "Cool Runnings", kas ieguva lielu popularitāti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png