profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Spiegi Spānijas WRC

Mārtiņš Jankovskis 20.11.2012 - 18:29 Spiegi Spānijas WRC
Hyundai komandas inženieriem Spānijas rallijā bija daudz darba. Foto: rallye-magazin.de

Iespējams, jau nākamgad kādā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā uz starta varētu iziet Hyundai komanda, kura septembra beigās apstiprināja, ka atgriežas WRC. Šobrīd notiek aktīvs darbs pie Hyundai i20 WRC automašīnas būvniecības, kas noteikti kompānijai prasīs daudz laika un darba.

Protams, informāciju par un ap automašīnām, tās būvniecību un izgatavošanu var iegūt daudz un dažādos veidos, taču ļoti interesantu pieeju, kā iegūt vismaz kaut kādu informāciju, aizvadītajā Spānijas WRC rallijā nodemonstrēja Hyundai komandas inženieri. Seši korejieši visa rallija laikā praktiski nepameta servisa parku un visu laiku rūpīgi ievāca informāciju un fotogrāfēja sev interesējošās lietas no Citroen, Ford un MINI automašīnām.


Foto: Hyundai

Kā atzina M-Sport vadītājs Malkolms Vilsons, tad viņš neko kriminālu šeit nesaskata. M-Sport kompānijas vadītājs tikai piebilda, ka Hyundai pārstāvji varēja šo informāciju iegūt daudz vienkāršākā veidā.

''Nekā ļauna šeit nav,'' saka Malkolms Vilsons. Tas ir tikai normāli, ka jauns ražotājs interesējas par konkurentiem un ievāc informāciju kā māk. Kaut arī viņi varēja rīkoties daudz vienkāršāk. Hyundai caur trešajām personām varēja iznomāt WRC mašīnu, lai sīkāk un precīzāk redzētu, kā tās ir uzbūvētas.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png