profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sordo: Ja nākamgad neuzvarēšu, iešu mājās

Mārtiņš Jankovskis 18.11.2012 - 23:52 Sordo: Ja nākamgad neuzvarēšu, iešu mājās
Dani Sordo. Foto: thesun.co.uk

Pagājušajā nedēļā viens no galvenajiem notikumiem pasaules rallija čempionātā (WRC0) bija spāņu braucēja Dani Sordo atgriešanās Citroen komandā. Lai arī Sordo WRC aizvadījis jau gandrīz 100 sacīkstes, līdz šim spāņu braucējam nav izdevies izcīnīt nevienu uzvaru, tāpēc pilots ir apņēmības pilns nākamsezon labot šo situāciju.

''Esmu priecīgs, ka atkal varēšu braukt Citroen. Šī būs lieliska iespēja nākamgad braukt ar labāko automašīnu, taču sākumā ir vēl jāaprod ar šo ideju. Taču viens ir skaidrs - nākamgad, lai arī ko tas man maksātu, cīnīšos par pirmo uzvaru. Ja 2013. gadā neizcīnīšu nevienu uzvaru, tad iešu mājās,'' saka Dani Sordo.  


Sordo vēl pie Mini automašīnas stūres. Foto: ewrc.cz

Sordo atzīst, ka šobrīd nav zināms, cik posmos viņš nākamsezon brauks. ''Primārais uzdevums - uzvarēt rallijus, bet tālāk jau skatīsimies. Šobrīd vēl nav zināms, cik posmos braukšu, taču mēs pie tā strādājam. Pilnīgi iespējams, ka startēšu visos 13 posmos.''

Ilgus gadus Sordo, braucot Citroen vienībā, bija otrais pilots, tāpēc vairākas reizes viņš bija spiests palīdzēt uzvarēt Sebastjanam Lēbam. Tagad sportists cer, ka sezonas laikā, iespējams, Lēbam būs jāpalīdz jau Sordo.


Foto: ewrc.cz

''Gribu cīnīties ar Lēbu visos tajos posmos, kuros viņš brauks. Ceru, ka man izdosies viņu apdzīt. Iespējams, ka sezonas laikā jau Lēbam būs man jāpalīdz, bet ne man viņam, kā tas bija iepriekš. Lai vai kā, bet rallijā braukšu tik ilgi, kamēr man tas patiks. Taču atkārtošos -, ja man nākamgad neizdosies uzvarēt nevienā rallijā, es aiziešu,'' nobeidz Sordo.

Savas karjeras laikā Sordo piedalījies 98 posmos, no kuriem 32 reizes spāņu braucējs kāpis uz goda pjedestāla.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png