profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen nosauc komandas otro pilotu

Go4speed 15.11.2012 - 15:08 Citroen nosauc komandas otro pilotu
Dani Sordo. Foto: Citroen rallija komanda

Pēc Spānijas rallija Citroen komandas vadītājs paziņoja, ka, iespējams, jau svētdienas vakarā tiks nosaukts Miko Hirvonena komandas biedrs, kurš aizstās Sebastjanu Lēbu. Kandidāti bija divi - spānis Sordo, kurš jau iepriekš brauca Citroen vienībā, un norvēģis Mads Ostbergs.

Pienāca svētdienas vakars, taču Citroen klusēja. Taču ceturtdienas pēcpusdienā Citroen oficiāli paziņoja, ka tās vienībā atgriežas Dani Sordo, kurš no saviem 98 startiem WRC 80 braucis tieši pie Citroen automašīnas stūres.


Sordo pie Mini automašīnas stūres. Foto: ewrc.cz

''Mums bija nepieciešams laiks, lai atrastu Hirvonena komandas biedru. Sordo mūsu sarakstā ieņēma augstu vietu, kā arī viņa sniegums Spānijas WRC posmā pierādīja, ka viņš joprojām var cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem. Sordo mūsu komandā ir ļoti mīlēts, tāpēc visi ir priecīgi, ka viņš atgriežas mūsu ģimenē,'' saka Citroen vadītājs Īvs Meitons.

''Esmu ļoti priecīgs atgriezties komandā, kura man asociējas ar labām atmiņām. Šī bija mana nr. 1 izvēle 2013. gadam. Joprojām ar nepacietību gaidu savu pirmo uzvaru WRC, tāpēc esmu gatavs to izcīnīt jau nākamgad. Nevaru vien sagaidīt, kad atkal satikšu sev zināmos cilvēkus un kad varēšu izmēģināt Citroen DS3 WRC automašīnu, ar kuru veicu tikai dažus testus 2010. gada beigās,'' tā Dani Sordo.


Foto: ewrc.cz

Savas karjeras laikā Sordo piedalījies 98 posmos, no kuriem 32 reizes spāņu braucējs kāpis uz goda pjedestāla. Šogad Sordo piedalījās astoņos WRC posmos, no kuriem labākais rezultāts tika izcīnīts Montekarlo WRC posmā, kur sportists, braucot ar Mini Cooper WRC automašīnu, palika otrajā vietā. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png