profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kataras sportists plāno glābt M-Sport

Mārtiņš Jankovskis 04.11.2012 - 09:34 Kataras sportists plāno glābt M-Sport
Nasers Al-Atija (pa labi). Foto: 3d-car-shows.com

Pirms neilga laika portāls jau vēstīja, ka ar nākamo gadu Citroen gūs vērienīgu atbalstu no Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE), tādējādi Citroen rūpnīcas komanda startēs ar trīs mašīnām, kur trešā pilota lomu pildīs Halids Al-Kasimi. Jā, tas ir tas pats sportists, kurš pirms pāris gadiem kopā ar AAE atbalstīja un brauca Ford vienībā.

Šogad pasaules rallija čempionātā startē Qatar World Rally komanda, kuras sastāvā ar Citroen automašīnu brauca Nasers Al-Atija un Tjerī Noivils. Iespējams, pēc tam, kad Citroen paziņoja par savu sadarbību ar AAE, Al-Atija nolēma pāriet pie konkurentiem - Ford.


Foto: ewrc.cz

Šobrīd, kad Kiprā norisinās pēdējais IRC posms, WRC radio balss Kolins Klarks uz nelielu sarunu aicināja Naseru Al-Atiju (nākamā gada sākumā šis pilots startēs Dakāras rallijā), kurš pastāstīja interesantus jaunumus.

''Mēs ar M-Sport vadītāju Malkolmu Vilsonu runājām par nākamo gadu, jo ir svarīgi, lai pasaules rallija čempionātā (WRC) paliktu tāda kompānija kā M-Sport (Ford pēc šīs sezonas pametīs WRC čempionātu, bet par M-Sport plāniem pagaidām vēl nekas nav zināms). Ceram, ka mūsu sarunas nonāks pie laba atrisinājuma,'' saka Al-Atija, kurš ir Kipras IRC rallija līderis pēc pirmās dienas. 

Uz jautājumu, vai M-Sport varētu braukt ar diviem pilotiem, kur viena pilota loma būtu atvēlēta Naseram Al-Atijam, Kataras sportists atbildēja. ''Ja viss noritēs, kā plānojam, tad plānā ir trīs braucēji M-Sport komandā. Tāds ir mūsu mērķis.''

Kolins Klarks zināja teikt, ka Al-Atija startētu septiņos posmos, kamēr Peters Solbergs, visticamāk, kļūtu par M-Sport komandas vadošos pilotu.


Vilsons sarunā ar Al-Atiju. Foto: twitter

Tikmēr Vilsons, kurš arī šobrīd atrodas Kiprā, plašākus komentārus nesniedza. ''Jā, esmu Kiprā, lai atbalstītu mūsu inženierus, kuri centīsies palīdzēt Al-Atijam izcīnīt Tuvo Austrumu čempiontitulu,'' lakonisks bija Vilsons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png