profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bulgārijas rallija laikā atrod granātu

Mārtiņš Jankovskis 03.11.2012 - 09:09 Bulgārijas rallija laikā atrod granātu
Desmitkārtējais Austrijas čempions - Raimunds Baumšlagers. Foto: meinbezirk.at

Lēnam nobeigumam tuvojas vairāku Eiropas valstu rallija čempionāti. Tā nesen pēdējie posmi tika aizvadīti Bulgārijā un Austrijā. Par centrālo notikumu Bulgārijas posmā jāatzīmē tas, ka pirms otrā posma starta viens no tiesnešiem netālu no starta atrada granātu. Rallijs nekavējoties tika apturēts un tika izsaukti sapieri. Kā vēlāk noskaidrojās, tad tā bija tikai mācību granāta, kas palika pēc tur nesen notikušajām mācībām. Jāatzīmē, ka šī incidenta dēļ tika atcelti divi ātrumposmi.


Foto: clubs1.bg

Neskatoties uz šo pārpratumu, uzvaru rallijā izcīnīja Plamens Staikovs (Mitsuubishi Lancer Evo IX R4), bet par čempionu kļuva Dimitars Iļjevs (Škoda Fabia S2000), kurš minētajā rallijā palika otrais.

Taču arī Austrijā viss negāja tik gludi. Rallija Rallye Waldviertel organizatori savas vainas dēļ bija spiesti atcelt sesto posmu, jo izrādās, ka kādā no trases līkumiem bija nepareizi savilktas drošības lentes, kā rezultātā daļa no braucējiem tajā vietā nebrauc pēc stenogrammas, bet pēc tā, kā tika novilktas lentas. Jāpiemin, ka šīs it kā nelielās kļūdas dēļ distances garums samazinājās par apmēram kilometru.


Manfrēds Štols. Foto: ewrc.cz

Par rallija uzvarētāju beigās kļuva Raimunds Baumšlagers, kurš aiz sevis atstāja pieredzējušo Manfrēdu Štolu. Jāatzīmē, ka Baumšlagers šogad izcīnīja savu desmito čempiontitulu!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png