profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs kārtējo reizi apliecina savu talantu

Go4speed 30.10.2012 - 07:43 Lēbs kārtējo reizi apliecina savu talantu
Sebastjans Lēbs. Foto: gt-tour.fr

Deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs brīvo laiku izmanto lietderīgi, jo franču sportists atrod laiku gan ģimenei, gan arī sacensībām. Aizvadītajās brīvdienās tika aizvadīts sezonas pēdējais posms Francijas GT Tour sacensībās. Pavisam kopā GT Tour kalendārā bija septiņi posmi, no kuriem viens notika Spānijā.

Pēdējais posms notika slavenajā Pola Rikāra trasē, kuras garums bija 3,7 kilometri. Pirmajā braucienā (kopā ir divi braucieni, kur katrā no tiem ir jāveic viena stunda) uzvarēja kopvērtējuma līderi (Hassid Henry - Beltoise Anthony), kuri tuvākos sekotājus apsteidza par septiņām sekundēm. Astoņas sekundes zaudēja Lēbs un viņa partneris Žils Vanelē.


Lēba un viņa ārinieka automašīna minētajās sacensībās. Foto: Twitter

Otrajā braucienā ātrākais ar savu pārinieku bija Deivids Halidejs, kurš par sekundi apsteidza Eriku Debārdu, bet 2,7 sekundes atpalika Lēbs ar savu partneri. Tiek ziņots, ka Lēbs otrajā braucienā varēja pakāpties pat uz otro vietu, ja vien nebūtu aizķeršanās pēdējā boksu apmeklējuma laikā.

Jāatzimē, ka Lēbs pirmo reizi sacensībās startēja ar McLaren MP4-12C automašīnu, kas tiek gatavota tajā pašā kompānijā, kas ir atbildīga par F1 braucēju Luisa Hamiltona un Džensona Batona formulām.


Trīs ātrākās ekipāžas. Foto: gt-tour.fr

''Man šajās sacīkstēs patika tas, ka nebija garantēts, ka uzvarēšu. Jāsaka, ka pēc šādām sacensībām sajūta ir tāda, it kā es visu sāktu no jauna, un man tas sagādā lielu prieku,'' pēc finiša teica Sebastjans Lēbs.

Pirmā brauciena rezultāti apskatāmi šeit, bet ar otrā brauciena rezultātiem var iepazīties šeit.

Video no sacensībām:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png