profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hamiltonam atkal neveikla situācija Twitter vietnē

Artūrs Virbulis 08.10.2012 - 18:16 Hamiltonam atkal neveikla situācija Twitter vietnē
Luiss Hamiltons. Foto: Reuters

Pirms pāris nedēļām 2008. gada F1 čempions Luiss Hamiltons izcēlās, sociālajā tīklā „Twitter" nopludinot „McLaren" komandas telemetrijas datus. Tagad britu pilots, kurš nākamgad startēs „Mercedes" sastāvā, atkal pievērsis sev uzmanību, kritizējot komandas biedru Džensonu Batonu.

Hamiltons svētdien pēc Japānas lielās balvas izcīņas sociālajā tīklā dusmojās par to, ka viņa komandas biedrs Batons viņam pārstājis sekot „Twitter" vietnē: „Žēl. Pēc trīs gadiem kā komandas biedri es domāju, ka mēs viens otru cienām, bet viņš acīmredzot nē. Smieklīgākais ir tas, ka mēs tomēr vēl esam komandas biedri."

Pēc stundas gan viņš saviem 1,1 miljoniem sekotāju sniedza pavisam citu skaidrojumu: „Mana kļūda. Tikko uzzināju, ka Džensons man nekad nav sekojis. Nevainojiet viņu! Man jābūt biežāk tviterī." Jāatzīmē, ka Batonam tāpat kā Hamiltonam ir 1,1 miljons sekotāju, savukārt pats Batons seko vien 93 personām, to starpā arī savam topošajam komandas biedram Serhio Perezam. Nekādu komentāru par notikušo Batons gan nav sniedzis.

Hamiltona statuss komandā jau labu laiku ir krities, tomēr to viņš intervijās īsti neatzīst. „Protams, ka viņi (red.piez. „komanda") ir kaut kā vīlušies par to, ka mēs kopā vairs nestrādāsim, tomēr mēs kopā esam daudz ko sasnieguši. Mēs gribam mūsu sadarbību beigt ar augstiem rezultātiem un līdz pēdējam kopā darīt visu iespējamo, izbaudot katru momentu," tā par komandu un atlikušo sezonu Hamiltons.

Britu čempionam gan vēl kādu brīdi pēc sezonas beigām būs vēl jāuzturas „McLaren" mītnē, jo līgums ar komandu viņam beigsies vien decembra beigās. Tādējādi Hamiltons līdz tam vēl nevarēs iesaistīties „Mercedes" nākamā gada formulas izstrādē. „Es vēl nevaru doties uz „Mercedes" fabriku, jo pēc līguma esmu vēl piesaistīts. Līgums beidzas vien decembra beigās. Tas gan ir pavēlu, bet tā nu tas ir," ne pārāk priecīgs par šo faktu ir pats braucējs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png