profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW 'lido' Somijā (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 25.09.2012 - 19:27 VW 'lido' Somijā (VIDEO)
Foto: rallye-magazin.de

Arvien straujāk tuvojas tā diena, kad WRC rallijā uz starta izies VW un viņu VW Polo R WRC automašīna. Pēdējie mēneši komandai solās būt īpaši smagi, jo vēl jāveic pēdējie sagatavošanās darbi.

Uzreiz pēc Velsas WRC rallija VW komanda devās uz Somiju, lai tur aizvadītu kārtējos testus. Jau ziņojām par VW komandas ieceri ar šo jauno WRC modeli debitēt šī gada Sardīnijas WRC rallijā, taču pēc pēdējās pieejamās informācijas debija nenotiks ne Sardīnijā, ne Spānijā, kur arī VW komanda bija nolēmusi startēt.


Foto: rallye-magazin.de

Izrādās, ka pret VW debiju šī gada rallijos bija vairākas WRC komandas, kuras nevēlējās, lai VW startētu šajos rallijos un salīdzinātu savus laikus pret pārējām komandām, kas tādējādi VW līdz nākamā gada pirmajam rallijam ļautu novērst trūkumus un padarīt mašīnu vēl ātrāku.


Foto: rallye-magazin.de

''Mēs ar savu automašīnu gribējām braukt jau šī gada rallijos, taču izrādās, ka tas nebūs iespējams,'' saka VW Motorsport pārstāvis. ''Komandas izteica iebildumus, un mēs tos pieņemam. Visticamāk, mēs viņu vietā rīkotos tāpat. Žēl, ka tā, taču neko darīt. Līdz debijai vēl būs nedaudz jāpagaida.''


Foto: rallye-magazin.de

Nesen VW pilots Sebastjans Ožjē Somijā aizvadīja divu dienu testus, kuros viņš kopā nobrauca apmēram 400 kilometrus. Šajos testos mašīnai, salīdzinot ar iepriekšējiem testiem, bija vairākas vizuālas izmaiņas, tādējādi VW turpina eksperimentēt un censties atrast labākos risinājumus.


Foto: rallye-magazin.de

''Testi aizritēja labi un esam apmierināti ar rezultātu. Tagad VW Polo R WRC ļoti labi jūtas ātros ceļos un tramplīnos, lai arī šī vēl nav mašīnas gala versija. Mums vēl pirms Montekarlo WRC posma ir daudz darba, tāpēc jau drīz dosimies uz nākamajiem testiem Portugālē,'' saka Sebastjans Ožjē.

Ožjē iespaidīgie lēcieni Somijas testos
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png