profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs ar ģimeni atpūšas, Hirvonens pārspēj Ostbergu (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 25.09.2012 - 07:29 Lēbs ar ģimeni atpūšas, Hirvonens pārspēj Ostbergu (VIDEO)
Miko Hirvonens. Foto: citroen-wrc.com
 
Aizvadītajās brīvdienās notika National Vosgien rallijs, kas bija kārtējais Francijas rallija nacionālais čempionāta posms. Šis bija labs treniņš pirms gaidāmā Francijas WRC posma, tāpēc, kamēr astoņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs kopā ar ģimeni atpūtās un baudīja ralliju, tikmēr, lai labāk sagatavotos WRC posmam, National Vosgien rallijā startēja Lēba komandas biedrs Miko Hirvonens no Citroen rallija komandas un norvēģis Mads Ostbergs.


Lēbs kopā ar ģiemeni aprunājas ar Hirvonenu. Foto: plus2rallye.fr

Divās dienās sportistiem bija jāveic 11 posmi, kas kopā sastādīja 148 kilometrus. Pirmie divi posmi bija jāaizvada tumsā, taču to laikā lija spēcīgs lietus, kas braukšanas apstākļus padarīja vēl sarežģītākus.

Pēc pirmajiem diviem posmiem toni noteica abi WRC rallija dalībnieki - līderis bija Hirvonens, bet otrais, zaudējot tikai pusotru sekundi, bija Ostbergs. Pārējie braucēji atpalika vairāk par vienu minūti. Neveiksmīgi pirmais posms beidzās Stefanam Konsanī, kurš piedzīvoja avāriju.


Konsanī automašīna pēc avārijas. Foto: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net

No otrās dienas deviņiem posmiem septiņos ātrāko laiku uzrādīja Hirvonens, kurš arī beigās izcīnīja uzvaru. Otrais palika Ostbergs (+22,2), bet trešais mājinieks Sebastiens Šardonē, kurš zaudēja vairāk par sešām minūtēm.


Miko Hirvonens. Foto: rallye-addict.com

''Esam ļoti apmierināti ar šo nedēļas nogali. Piektdien nācās braukt ļoti ekstremālos apstākļos, taču otrajā dienā apstākļi jau bija labvēlīgāki. Tas mums šajā rallijā ļāva iegūt ļoti vērtīgu pieredzi. Esam sasnieguši savu mērķi, kas tagad būs jāizmanto Francijas WRC posmā,'' saka rallija uzvarētājs Miko Hirvonens.


Mads Ostbergs. Foto: rallye-addict.com

''Šis bija grūts rallijs, taču man prieks, ka tajā piedalījos,'' saka Mads Ostbergs. ''Šajā rallijā izmantojām dažādus regulējumus, kas mums noteikti ļaus labāk sagatavoties Francijas posmam. Esmu apmierināts ar savu sniegumu.''

Rallija rezultāti:
1. M.Hirvonen CITROËN DS3 WRC 1:30:43:9
2. M.Ostberg FORD Fiesta WRC +22.2
3. S.Chardonnet  CITROËN DS3 WRC +6:40.7
4. E.Mauffrey PEUGEOT 306 Maxi  
+7:14.5
5. L.Viana CITROËN C4 WRC +9:14.2
6. C.Robert RENAULT Clio +12:43.2

Momenti no aizvadītā rallija


Lēbs ar ģimeni skatās ralliju
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png