profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hamiltons pārliecinošs Singapūras kvalifikācijā

Go4speed 23.09.2012 - 10:10 Hamiltons pārliecinošs Singapūras kvalifikācijā
Foto: Scanpix/Reuters

Singapūras F1 lielās balvas izcīņas kvalifikācijā uzvaru izcīnīja „Mclaren" pilots Luiss Hamiltons, kas pārējos braucējus apsteidza par pus sekundi. Par pārsteigumu parūpējās „Williams" pilots Pastors Maldonado, kas pēc garas neveiksmju sērijas kvalificējies otrajā vietā.

Tikai nedaudz no venecuēlieša atpalika Sebastians Fetels („Red Bull"), kas startēs no trešās vietas. Blakus divkārtējam pasaules čempionam stāvēs Džensos Batons („Mclaren"), kas nespēja būt tik pat ātrs kā viņa komandas biedrs visas nedēļas nogales garumā.

Tikmēr sezonas līderis Fernando Alonso spēja uzrādīt tikai piekto ātrāko laiku un pēdējā kvalifikācijas daļā, atšķirībā no pārējiem līderiem, veica tikai vienu lidojošo apli. Vēl trešajā rindā stāvēs Pols di Resta ar „Force India" formulu, bet ceturtajā rindā startā stāsies Marks Vēbers („Red Bull") un Romēns Grožāns („Lotus")


Foto: Scanpix/LaPresse. Pastors Maldonado Singapūras trasē kvalificējas otrajā vietā, tomēr tas venecuēlietiem nesola vieglas sacensības, jo līdz šim, neņemot vērā uzvaru, spējis punktos finišēt tikai vienā posmā un bijis iesaistīts vairākās avārijās.


Abi „Mercedes" braucēji noslēdz pirmo kvalifikācijas desmitnieku, jo lidojošos apļus neveica. Gan Rosbergs gan Šūmahers devās trasē, taču pēc iesildīšanās apļa atgriezās boksos.

Neveiksmīga kvalifikācija naksnīgajā Singapūrā sanāca vienam no sezonas līderiem Kimi Raikonenam, kas spēja kvalificēties tikai 12. vietā. Tāpat ne visai labs rezultāts otrajam „Ferrari" braucējam Felipem Masam, kas sacensības svētdien sāks uzreiz pēc Raikonena.

Singapūras lielās balvas izcīņa notiks svētdien, un starts paredzēts pulksten 15:00 pēc Latvijas laika un to, kā ierasts, varēs vērot Viasat Sport Baltic televīzijas kanālā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png