profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins pēdējiem rallijiem gatavojas Itālijā (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 18.09.2012 - 22:55 Grjazins pēdējiem rallijiem gatavojas Itālijā (VIDEO)
Foto: srt.lv

Septembra beigās tiks aizvadīts pēdējais Krievijas rallija čempionāta posms. Līderis šobrīd ir Latvijā bieži braucošais Vasīlijs Grjazins. Lai labāk sagatavotos šim rallijam (un arī Igaunijas Sāremā rallijam), Grjazins aizvadīja trīs dienu testus, kuri notika Itālijā.

''Testi aizritēja labi. Mašīnu īpaši nelauzām, tikai pārsitām pāris riteņus. Lai arī braucām ar cietākā sastāva riepām, tādos ceļos arī tās riepas ātri nolietojās. Atradāmas labus regulējumus, it sevišķi lēnajiem līkumiem. Kopumā testi bija ļoti noderīgi, jo sapratu, kā braukt tādos ceļos un uz tāda seguma,'' saka Vasīlijs Grjazins.


Foto: srt.lv

Protams, testos klāt bija arī sportista tēvs Staņislavs. ''Viss, ko plānojām, izdevās lieliski. Šajos trīs dienu testos izmantojām dažāda tipa ceļus, kuros strādājām pie daudzām lietām. Testos izlietojām visas līdzpaņemtās riepas, taču pati mašīna izturēja godam. Visi esam apmierināti, arī Vasīlijs, kurš šajos testos ļoti nogura,'' saka Staņislavs Grjazins.


Vasīlijs Grjazins. Foto: srt.lv

Runājot par pašu ralliju, jaunākais no Grjaziniem atklāj, ka pēdējais Krievijas rallija čempionāta posms būs ārkārtīgi grūts, it īpaši, ja līs lietus. Par saviem galvenajiem konkurentiem viņš uzskata Genādiju Broslavski un Māra Neikšāna audzēkni Ņikitu Fiļipovu.  

Jāatzīmē, ka Grjazins Latvijas rallija čempionāta ieskaitē R4 klasē šobrīd ir pirmajā vietā, par 13 punktiem apsteidzot Alekseju Šemetu. Vai sportistam izdosies izcīnīt divus titulus vienā dienā, uzzināsim pēc nepilnām divām nedēļām.

Vairāk bildes no testiem var redzēt šeit

Grjazins testu laikā:


Grjazins testu laikā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png