profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs neziņā par nākamo gadu

Mārtiņš Jankovskis 11.09.2012 - 09:48 Ostbergs neziņā par nākamo gadu
Mads Ostbergs. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

24 gadus vecais norvēģis Mads Ostbergs, braucot savā privātā ''Adapta World Rally'' komandā, šobrīd pasaules rallija čempionāta kopvērtējumā ieņem stabilu ceturto vietu (no trešās vietas sportists atpaliek tikai divus punktus). Līdz šim Ostbergs izlaidis tikai divus posmus (Montekarlo un ļoti dārgo Jaunzēlandes ralliju), taču, neskatoties uz to, kopvērtējumā Mads joprojām ir pirmajā četriniekā.

Pēc Somijas WRC rallija trešā posma, kurā Ostbergs uzrādīja otro labāko laiku, Ford rallija komandas vadītājs Malkolms Vilsons atzina, ka šāds Ostberga sniegums esot pelnījis vietu Ford rūpnīcas komandā.


Foto: Timo Anis

Tagad, kad līdz sezonas beigām atlikuši vairs tikai četri posmi, norvēģis gatavs spert izšķirošo soli un censties darīt visu, lai jau nākamgad nodrošinātu vietu rūpnīcas komandas sastāvā, jo, ja tas neizdosies, Ostbergs nav pārliecināts, vai spēs par saviem līdzekļiem braukt WRC rallijā arī turpmāk.

''Ar katru brīdi braukt kā privātajam braucējam kļūst grūtāk un grūtāk. Ir sarežģīti nodrošināt budžetu pilnai sezonai, tāpēc vienīgais risinājums, kas arī ir mūsu mērķis, vieta kādā rūpnīcas komandā. Taču sākumā man jāpierāda, ka esmu pietiekami labs, tāpēc atlikušajos posmos darīsim, ko varēsim. Ja nebūšu labs, tad vietu rūpnīcas komandā nebūšu pelnījis,'' saka Mads Ostbergs.


Foto: Timo Anis
 
Ostbergs atzīst, ka viņa rezultāti varētu būt vēl labāki, ja vien to ļautu līdzekļi. ''Mums ir vairāk potenciāla nekā esam to līdz šim parādījuši. Ņemot vērā, ka mums nav pilns budžets, mēs nevaram aizvadīt pilnvērtīgus testus, taču ar šiem testiem mēs noteikti varētu cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem. Tiešām ceru, ka izdosies tikt rūpnīcas komandā, taču to diemžēl neizlemju es,'' nobeidz norvēģis, kurš šogad bija redzams rallijā "Talsi 2012".
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png