profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēba aizvietotājs, visticamāk, atrasts (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 06.09.2012 - 07:04 Lēba aizvietotājs, visticamāk, atrasts (FOTO)
Tjerī Noivils. Foto: citroen-wrc.com

Diemžēl izskatās, ka pēc šīs sezonas pasaules rallija čempionātu (WRC) pametīs astoņkārtējais rallija čempions Sebastjans Lēbs, kurš jau nesen atzina, ka savu izvēli ir izdarījis, taču par to paziņos nedaudz vēlāk. Lai arī franču sportists vēl nav devis savu atbildi par nākamās sezonas plāniem (to viņš sola paziņot šajā mēnesī), pēdējās aktivitātes no Citroen komandas puses liek domāt, ka viss jau ir skaidrs.


Noivils testu laikā. Foto: ralliaire 

Pirms pāris dienām jaunais beļģu rallija talants Tjerī Noivils savā Twitter kontā iemeta paziņojumu, ka dodas uz Barselonu. Kā šodien noskaidrojās, tad kamēr Lēbs un Miko Hirvonens, gatavojoties nākamajam WRC posmam, pirms pāris dienām Velsā aizvadīja testus, tikmēr Noivils to pašu darīja Spānijā.


Noivils testu laikā. Foto: ralliaire 

Testi notika tikai vienu dienu, kuros Noivils esot braucis ar rūpnīcas ''Citroen DS3 WRC'' automašīnu. Vēl kas interesanti - testi notika apmēram 2000 metru augstumā virs jūras līmeņa, un šāds rallijs 2013. gada sākumā, kur sportistiem jābrauc vairāk par 2000 metriem virs jūras līmeņa, notiks Meksikā.  

Līdz šim ''Citroen Junior'' komanda (to šobrīd pārstāv Noivils) nav speciāli devusies uz šādiem testiem, lai gatavotu vienu pilotu kādam atsevišķam rallijam, tādējādi pēc šiem testiem var saprast, ka Lēbs ir pieņēmis lēmumu...

Taču vēl pastāv iespēja, ka Lēbs WRC brauks arī 2013. gadā, taču ne pilnu sezonu, jo šobrīd starp komandām un FIA notiek sarunas par to, lai nākamgad WRC rallijā katrā komandā varētu braukt pa trīs ekipāžām (komandu ieskaitē kopvērtējumā skaitītu tikai divu labāko braucēju uzrādītos rezultātus).


Noivils testu laikā. Foto: ralliaire 

Taču šobrīd šie visi ir tikai pieņēmumi, jo Lēbs vēl savu gala vārdu nav devis. Vēl ir jāgaida...
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png