profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists noskatās, kā sadeg viņa vairākus 100 tūkstošus vērts auto (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 28.08.2012 - 22:17 Sportists noskatās, kā sadeg viņa vairākus 100 tūkstošus vērts auto (VIDEO)
Prokopa automašīnu pārņēmušas liesmas. Foto: Twitter

Savu devīto uzvaru Vācijā aizvadītājās brīvdienās izcīnīja franču rallija braucējs Sebastjans Lēbs. Otrajā un trešajā vietā ierindojās divi Somijas braucēji, taču bija arī tādi braucēji, kuriem diemžēl šis rallijs nebeidzās tā, kā gribētos.

Par vislielāko neveiksminieku noteikti jāuzskata čehu rallija braucējs Martins Prokops, kuram jau trešajā posmā aizdegās un pilnībā sadega viņa ''Ford Fiesta RS WRC automašīna''.


Foto: twitter

Lai arī kā ekipāža centās nodzēst automašīnu, tas viņiem neizdevās, tāpēc tā bija spiesta noskatīties kā sadeg viņu vairākus 100 tūkstošus eiro vērtais spēkrats.

Sadeg Prokopa automašīna


Tāpat nepaveicās igauņu braucējam Karlam Krūdam, kurš kādā līkumā nesavaldīja savu automašīnu un lielā ātrumā ieskrēja trases apmalē.

Krūda ieskrien apmalē (no 2:30)


Devītajā posmā, kura garums bija 46 kilometri, avarēja divi vadošie braucēji. Vispirms Peters Solbergs kādā līkumā nenovaldīja savu automašīnu, izslīdēja no trases un ar riteni trāpīja pa akmeni. Tāpat no ceļa noskrēja un avarēja beļģu pilots Tjerī Noivils.


Tjerī Noivila automašīna pēc avārijas. Foto: eyesofrally.com

Devītā posma avārijas:


Arī brazīlietim Paulo Nobrem šis rallijs beidzās priekšlaicīgi, jo kādā līkumā sportists piebrauca par tuvu trases apmalei.

Nobres avārija:


Jāatzīmē, ka rallija pēdējā Power Stage posmā rekorda grāmatās iekļuva norvēģis Andreass Mikelsens, kurš, braucot ar S2000 automašīnu, uzrādīja trešo ātrāko laiku, par ko viņš nopelnīja vienu punktu. Taču kādā no ātrumposmiem pilots izslīdēja no trases un kā ar izskapti nopļāva koku.

Mikelsens nopļauj koku:


Spānim Dani Sordo, kurš skaitās labs asfalta braucējs, šis rallijs neizvērtās tā, kā gribētos, jo vienā līkumā sportists par daudz izlsīdēja un sekoja sadursme ar akmeni.

Sordo kļūda:


Šajā rallijā uz starta izgāja arī šāds spēkrats, kas rallija faniem komentārus neprasa.


Foto: Facebook

Diemžēl kārtējo reizi avāriju (izslīdēja no trases un trāpīja pa akmeni) piedzīvoja igaunis Ots Tanaks. Lai arī sportists vēlāk varēja turpināt ralliju, uz augstu vietu viņš vairs nevarēja cerēt.


Foto: Patrick Mohr

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png