profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc rallijā piedzīvotas iespaidīgas avārijas trasē dodas divi strīkeri (VIDEO)

Go4speed 07.08.2012 - 20:26 Pēc rallijā piedzīvotas iespaidīgas avārijas trasē dodas divi strīkeri (VIDEO)
Jevgēņija Novikova automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter

Kārtējais WRC posms aizvadīts. Arī šoreiz bez pārsteigumiem - savu kārtējo panākumu, šoreiz Somijā, izcīnīja Sebastjans Lēbs. Šis rallijs viennozīmīgi ir viens no ātrākajiem un sarežģītākajiem, jo posmi mēdz būt gan šauri, gan arī pēc pāris līkumiem jau plati. Ja šajā rallijā grib cīnīties par augstām vietām, tad jābrauc ātri. Lai to izdarītu, jābūt precīzai stenogrammai, taču daudziem šajā posmā neizdevās sasniegt finišu. Protams, bija arī tādi, kas piedzīvoja avārijas, taču vēlāk spēja turpināt braukt. Taču par visu pēc kārtas.

Iesākumā piedāvājam jums aplūkot, kā ralliju mīl Somijā. Šis ir tikais viens līkums.


Foto: rally-mania.cz

Par pirmo neveiksminieku jau trešajā ātrumposma kļuva Fredriks Alins, kurš kādā līkumā izlidoja no trases. Lai arī vienu brīdi likās, ka sportists spēs savaldīt automašīnu un turpināt braukt, diemžēl ātrums bija par lielu un sekoja vairāk par pieciem kūleņiem.



Pavisam nelāgi otrā diena iesākās Jevgēņijam Novikovam, kurš kādā ļoti ātrā likumā pieļāva kļūdu un piedzīvoja iespaidīgu avāriju. Lai arī vizuāli automašīna izskatījās krietni samīcīta, braukt ar to varēja, un sportists pats saviem spēkiem nokļuva servisa parkā. Sportista mehāniķi paveica brīnumu, jo 30 minūšu laikā mašīna bija kā jauna.



Skats no citas kameras:

 
Astotajā ātrumposma kļūdu pieļāva austrālietis Kriss Atkinsons, kurš nepareizi saklausīja stenogrammu un aizbrauca nevis pa kreisi, bet gan pa labi. Arī Atkinsons spēja turpināt ralliju, taču uz augstu rezultātu sportists vairs nevarēja cerēt.



Tāpat avāriju kādā no posmiem piedzīvoja ukrainis Oleksejs Tamrazovs.


Foto: Twitter
 
Pirmās dienas izskaņā avāriju piedzīvoja līdz tam labi braucošais Tjerī Noivils, kurš tajā dienā vairs nespēja turpināt braukt un bija spiests izstāties.



Arī Kenam Blokam šis rallijs nebeidzās tā, kā gribētos, jo pēc kāda tramplīna amerikāņu sportists veica ļoti smagu piezemēšanos, kas sabojāja automašīnu.



Rallija priekšpēdējā posmā ļoti smagu avāriju (četrus salto) piedzīvoja Kreigs Brīns. Tas ir tas pats sportists, pēc kura avārijas šogad vienā no rallijiem gāja bojā viņa stūrmanis. Par laimi, šoreiz neviens no sportistiem necieta, taču rallijs ekipāžai bija beidzies.



Pēc šīs avārijas divi skatītāji savu prieku izrādīja kaili skrienot pa pļavu. Izmetuši loku ap avarējušo mašīnu, abi līdzjutēji atgriezās savā vietā un turpināja vērot ralliju.



Tāpat piedāvājam jums aplūkot igauņu sportista Ota Tanaka superlēcienu Oninpohjas ātrumposma. Iespaidīgi! 



Diemžēl kārtējo reizi varēja pārliecināties par pārgalvīgiem rallija skatītājiem. Šeit jāsaka, ka šim skatītājam, kurš, visticamāk, bija alkohola reibumā, ļoti noveicās, jo līdz nelaimei viņu šķīra vien pāris centimetri.



Noslēgumā piedāvājam jums aplūkot Ford rallija komandas servisa zonu no augšas.


Foto: Facebook.com
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png