profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Luiss Hamiltons iztur spiedienu un uzvar Budapeštā

Go4speed 29.07.2012 - 20:30 Luiss Hamiltons iztur spiedienu un uzvar Budapeštā
Foto: Scanpix/LaPresse

Par Ungārijas lielās balvas uzvarētāju svētdien kļuva „Mclaren" pilots Luiss Hamiltons, kas sacensības uzsāka no pirmās starta vietas. Abas pārējās goda pjedestāla vietas aizņēma „Lotus" braucēji Kimi Raikonens un Romēns Grožāns, kuri sacensību laikā izdarīja spiedienu uz līderi, Hamiltonu, bet garām tikt nespēja.

Sebastians Fetels („Red Bull") darīja visu, lai atņemtu pēdējo goda pjedestāla pakāpinu Grožānam, taču bija spiests samierināties ar ceturto vietu sacensību finišā. Tajā pat laikā piekto vietu izcīnīja sezonas līderis Fernando Alonso („Ferrari"), kas kopvērtējumā savu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem palielināja vēl vairāk. Marks Vēbers finišēja tikai astotajā vietā, kas ļauj Alonso iegūt komfortablu 40 punktu pārsvaru kopvērtējumā.

Vēl punktus izcīnīja Džensons Batons, kurš finišēja sestais, kamēr Bruno Senna („Williams") rūtoto karogu iraudzīja septītajā vietā. Devītais un desmitais Felipe Masa („Ferrari") un Niko Rosbergs („Mercedes"), kura komandas biedrs Mihaels Šūmahers sagādāja asas izjūtas sacensību startā, kad nespēja izkustināt savu formulu. F1 leģendai šis posms izvērtās ļoti neveiksmīgs, jo par ātruma pārsniegšanu boksos saņēma sodu un visbeidzot arī izstājās.

Nākamais posms notiks leģendārajā SPA trasē Beļģijā un līdz šim notikumam starpā vesels mēnesis.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png