profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala beidzot sāk runāt

Mārtiņš Jankovskis 25.07.2012 - 20:38 Latvala beidzot sāk runāt
Jari Mati Latvala. Foto: latvalamotorsport.com

Šobrīd pasaules rallija čempionātā ir iestājusies pauze. Kamēr daži piloti atvelk elpu, citi aktīvi gatavojas sezonas turpinājumam. Taču ir arī tādi braucēji, kas sev jau meklē darbavietu nākamajai sezonai. Pagājušā gada izskaņā ''Ford'' paziņoja, ka komanda WRC rallijā paliek līdz 2013. gada beigām. Tāpat ''Ford'' vienība apstiprināja, ka 2012. gadā tās sastāvā brauks Jari Mati Latvala un Peters Solbergs.


Peters Solbergs un Jari Mati Latvala. Foto: ewrc.cz

Laiks iet, un gan Solbergam, gan Latvalam šogad beigsies līgums ar ''Ford''. Līdz šim Latvala visu laiku noliedza iespējamo pāriešanu uz VW, taču šoreiz somu sportists sācis runāt un devis skaidrus mājienus, kas liecina par to, ka nākamgad līdzās Sebastjanam Ožjē VW komandā, visticamāk, brauks tieši Latvala.

''Tuvākajās dienās kopā ar savu menedžeri apsēdīsimies un kārtīgi izskatīsim piedāvājumus. Daudz esmu parādā ''Ford'' un Malkolmam Vilsonam, kurš bieži man palīdzēja, kad neviens cits no nedarītu. M-Sport man kļuvis kā īsta ģimene,'' saka Jari Mati Latvala.


Foto: ewrc.cz

''Taču ir jāskatās nākotnē. Nav noslēpums, ka ''Ford'' rallija programma pagaidām ilgs līdz nākamā gada beigām. Tas nozīmē to, ka komanda man labākajā gadījumā var piedāvāt viena gada līgumu. Taču VW komandā viss būs savādāk, tāpēc nevaru apsolīt, ka 2013. gadā pārstāvēšu ''Ford'','' noslēdz Latvala.

Kā ziņo Motorsport Aktuell, tad ''Volkswagen Motorsport'' komandā nākamsezon brauks trīs piloti - Ožjē, Latvala un Andreass Mikelsens, kurš aizvadīs nepilnu WRC sezonu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png