profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čehijas rallijā traģēdija, Somijā tramplīns kļūdas nepiedod (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 18.07.2012 - 08:27 Čehijas rallijā traģēdija, Somijā tramplīns kļūdas nepiedod (VIDEO)
Somijas rallija uzvarētājs. Foto: rallism.fi

Pagājušajās brīvdienās tika aizvadītas kārtējās rallija sacensības. Jau ziņojām par Madsu Ostbergu, kurš Čehijā notiekošajā rallijā ''Bohemia 2012'' jau treniņos piedzīvoja avāriju un bija spiests izstāties. Diemžēl arī pats rallijs iesākās un beidzās traģiski - trešajā posmā, ieskrienot kokos, avarēja Martina Semerada ekipāža. Diemžēl notikuma vietā boja gāja viņa stūrmanis Bohuslavs Čepleha, kamēr pilots ar smagām traumām tika nogādāts slimnīcā. Pieminot bojāgāušo, rallijs tika apturēts.


Automašīnas atlūzas pēc avārijas. Foto: motorsportforums.com

Arī Somijas kārtējais posms noslēdzās ar vairākām smagām avārijām, taču, par laimi, bez bojāgājušiem. Smagu avāriju piedzīvoja Raimo Kaisanlahti, kurš lielā ātrumā noskrēja no ceļa un uzreiz pēc sadursmes apstājās. Tiek ziņots, ka trieciens esot bijis tik stiprs, ka mašīnas dzinējs esot nokļuvis salonā.   


Foto: valokuu.com

Kādā citā posmā avārijas piedzīvoja divas somu ekipāžas, kuras par ātru centās pārbraukt pāri kādam tramplīnam. Lai arī šobrīd nav zināms, cik sportisti guva traumas, daži no viņiem tika nogādāti slimnīcā.

Tikmēr uzvaru šajās rallijā (piekto pēc kārtas) izcīnīja 21 gadu vecais somu rallija braucējs Esapeka Lappi, kurš arī šogad startēs Somijas WRC posmā.

Martina Semerada automašīna pēc traģiskās avārijas

Kaisanlahti piedzīvo avāriju:


Viltīgais tramplīns


Skats no mašīnas salona:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png