profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW nākamgad WRC rallijā plāno startēt ar divām mašīnām

Mārtiņš Jankovskis 05.07.2012 - 07:47 VW nākamgad WRC rallijā plāno startēt ar divām mašīnām
Foto: new.mmsrally.com

Jau nākamajā gadā līdzās ''Ford'' un ''Citroen'' pasaules rallija čempionātā startēs ''Volkswagen'' rallija komanda, kas čempionātu padarīs tikai interesantāku. Ja iepriekšējais ''Volkswagen Motorsport'' direktors Kriss Nīsens sākotnēji pieļāva iespēju, ka 2013. gadā uz starta varētu iziet pat piecas ''VW Polo R WRC'' automašīnas, tad jaunai direktors Josts Kapito atzīst, ka komanda plāno startēt tikai ar divām mašīnām.


Sebastjans Ožjē testē jauno VW. Foto: ewrc.cz

''Šobrīd komandā ir viens pilots - Sebastjans Ožjē, taču uz otro pilota lomu pretendē Andreas Mikelsens, Kevins Abrings un Zeps Vīgands. Ir iespējams, ka uz starta mēs izejam pat ar trīs mašīnām, taču tas var notikt tikai ar vienu nosacījumu - visam jānotiek tā, kā mēs esam plānojuši. Vai tas notiks 2013., vai 2014. gadā, tas atkarīgs no tā, kādu progresu parādīs visa komanda,'' vācu laikrakstam Rallye teica Kapito.


Andreas Mikelsens. Foto: ewrc.cz

''Jau tagad mūsu rīcībā ir jaunā un talantīgā paaudze. Piemēram, Andreas Mikelsens, kurš ir ļoti talantīgs IRC braucējs (šī brīža IRC čempionāta kopvērtējuma līderis). Bez Mikelsena kopā vēl strādājam ar Abringu un Vīgandu, taču ar visiem braucējiem vienlaicīgi kopā nebrauksim. Viss notiks pakāpeniski.''


Zeps Vīgands. Foto: ewrc.cz

Lai arī ik pa laikam parādās ziņas, ka līgumu ar VW noslēgšot (vai jau ir noslēdzis) Jari Mati Latvala, Kapito ne noliedza to, ne apstiprināja. ''Pirmā mašīna būs Ožjē, bet par otro mēs neko neteiksim.'' Jāatzīmē, ka arī vakar vakarā sociālajā tīklā twitter daži ieraksti no vairākiem ar ralliju saistītiem cilvēkiem (pat no Somijas) ziņoja to, ka Latvala it kā jau esot vienojies ar VW. Kā būs īstenībā, rādīs laiks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png