profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ford vadītāja pacietības mērs pilns – Tanaks, iespējams, izlaidīs Somijas ralliju

Mārtiņš Jankovskis 03.07.2012 - 13:11 Ford vadītāja pacietības mērs pilns – Tanaks, iespējams, izlaidīs Somijas ralliju
Ots Tanaks. Foto: twylah.com

Šī gada WRC sezonas pirmā puse aizvadīta, kura 24 gadus vecajam igauņu pilotam Otam Tanakam nav bijusi no tām veiksmīgākajām. Vairākas izstāšanās, kļūdas un avārijas, kas kopsummā pēc septiņiem posmiem viņam dod 18 punktus un tikai 12. vietu kopvērtējumā.

Tagad WRC iestājies neliels pārtraukums, bet pēc tam notiks viens no sezonas gaidītākajiem WRC posmiem - Somijas rallijs. Pēc Madonas rallija, aprunājoties ar Otu Tanaku, sportists portālam atzina, ka labprāt pirms Somijas WRC startētu Igaunijas rallijā.

''Centīsimies startēt Igaunijā, bet šobrīd nekas nav zināms. Ja brauksim šajā rallijā, tad noteikti centīsimies to darīt ar WRC automašīnu, jo savādāk nav jēga braukt. Mums būs jāgatavojas Somijas WRC rallijam, tāpēc braukt ar citu mašīnu nebūtu tas labākais. Mēs nebraucam tikai prieka pēc, bet gan citu mērķu vadīti,'' pēc Madonas rallija teica Tanaks.


Ots Tanaks. Foto: ewrc.cz

Taču pēc Jaunzēlandes rallija šobrīd nav zināms, vai Tanaks brauks Somijā. Ļoti neapmierināts ar igauņu sportista sniegumu pēdējā rallijā bija ''Ford'' vadītājs Malkolms Vilsons. Pēc 19 ātrumposmiem Tanaks bija piektajā vietā, taču 20. posmā kārtējā kļūda un avārija.

''Tagad esmu ļoti neapmierināts ar Tanaka sniegumu. Vienmēr esmu teicis, ka viņš ir talantīgs sportists. Izskatījās, ka viņš startēs arī Somijas WRC posmā, taču tagad man ir jāpadomā, vai viņam tur ir jābrauc vai nē. Jaunzēlandes rallijā viņš demonstrēja labu ātrumu. Mēs bijām pārliecināti, ka viņš finišēs, taču pēdējā dienā viņš ar savu kļūdu mani ļoti apbēdināja,'' pikts ir Vilsons.

Apskatot pieteikumu sarakstus, vismaz uz šo brīdi Tanaka uzvārds neparādās ne Igaunijas rallija, ne Somijas rallija pieteikumā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png