profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Fetelam kvalifikācijā trešā uzvara pēc kārtas

Go4speed 23.06.2012 - 16:20 Fetelam kvalifikācijā trešā uzvara pēc kārtas
Foto: Scanpix/AP

Sebastians Fetels („Red Bull") izcīna trešo uzvaru kvalifikācijā pēc kārtas un svētdien Eiropas F1 lielās balvas izcīņā startēs visiem priekšā. Labāko rezultātu vācietim izdevās uzrādīt tikai noslēdzošajās sekundēs, jo trešās kvalifikācijas pirmo daļu nosēdēja boksos un ātrākā apļa laika uzrādīšanai pietika ar vienu mēģinājumu.

Fetelam blakus startēs „Mclaren" pilots Luiss Hamiltons, kas arī savu pozīciju nodrošināja tikai pašās beigās. Tikmēr trešajā vietā Pastors Maldonado („Williams"), kas visu kvalifikācijas laiku uzrādīja pārliecinošus rezultātus. Tālāk rindā stāvēs abi „Lotus" piloti Romēns Grožāns un Kimi Raikonens, kas otro kvalifikācijas daļu noslēdza kā līderi. Sestajā vietā Niko Rosbergs („Mercedes") un septītais Kamui Kobajaši, kas līdzīgi kā līderis veica tikai vienu ātro apli. Vēl ceturtajā starta rindā stāvēs Niko Hulkenbergs („Force India"), bet pirmo desmitnieku noslēgs Džensons Batons („Mclaren") un Pols di Resta („Force India").

Aiz pirmā desmitnieka kvalificējās vairāki „lielo" komandu piloti. Pirmais, kas pārtrauca cīnīties ir Marks Vēbers („Red Bull"), jo kļūdījās jau pirmajā kvalifikācijas kārtā un atkārtotos mēģinājumos neparādīja pietiekamu ātrumu. Nākamie atpūsties devās abi „Ferrari" piloti Fernando Alonso un Felipe Masa, kā arī Mihaels Šūmahers („Mercedes"). Šie braucēji tikai par divām desmitdaļām atpalika no līderiem otrajā kvalifikācijas kārtā, tomēr tas ļāva ieņemt tikai vietas tūlīt aiz pirmā desmitnieka.

Sacensības notiks svētdien, kad pulksten 15:00 pēc Latvijas laika, piloti dosies cīņā par Eiropas lielo balvu.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png