profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vai FIA izvēlēsies ''nopietni slimo'' Brazīlijas ralliju?

Mārtiņš Jankovskis 07.06.2012 - 00:40 Vai FIA izvēlēsies ''nopietni slimo'' Brazīlijas ralliju?
Paulo Nobre. Foto:motorsport.com

Jau pavisam drīz, 15. jūnijā, notiks kārtējā pasaules motorsporta padomes sēde, kurā tiks izskatīti vairāki svarīgi lēmumi, kas skar WRC. Viens no galvenajiem apspriešanas jautājumiem būs 2013. gada WRC kalendārs. Šobrīd klīst runas, ka no WRC kalendāra nākamajos gados varētu pazust Velsas (maz skatītāju) un Sardīnijas (atrodas uz salas) posmi.

Protams, šīs vietas tukšas nepaliks. FIA prezidents Žans Tods jau iepriekš izteicās, ka ir par jaunu posmu ienākšanu WRC. Lai arī šobrīd runā, ka vistuvāk iekļūšanai kalendārā ir posms Brazīlijā un Āfrikā, WRC komisijas prezidents Jarmo Mahonens ir skeptisks par Brazīlijas posma uzņemšanu WRC, jo tajā reģionā sevi ļoti labi ir parādījis Argentīnas WRC posms, tāpēc rīkot divus posmus vienā reģionā nebūtu prātīgi.


Foto: ewrc.cz
 
Kamēr FIA lemj, Paulo Nobre (brazīlietis, kurš brauc WRC) atklāja visai nepatīkamus faktus par Brazīlijas rallija federāciju. ''Ja mēs šajā jautājumā paļausimies uz Brazīlijas rallija federāciju, tad labāk uzreiz aizmirst par WRC posma rīkošanu Brazīlijā. Viņi (federācija) neatbalsta ne parasto ralliju, ne rallija-reidus."


Foto: ewrc.cz

''Brazīlijas rallija čempionāts šobrīd ir nopietni slims - pat var teikt, ka viņš guļ slimnīcā un praktiski ir nomiris. Uzskatu, ka, ja WRC posms kādreiz tiešām parādīsies Brazīlijā, tad tas ir iespējams, tikai pateicoties sponsoriem. Mums Brazīlijā ļoti mīl ralliju. Mēs gribētu cīnīties par WRC posma organizēšanu Brazīlijā, taču, ja viss būs atkarīgs no mūsu federācijas, tad par WRC labāk nedomāt. Viņi jau sen ir aizmirsuši par to, ka eksistē tāds rallijs un rallija-reids,'' nobeidz pilots.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png