profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hirvonens testos piedzīvo iespaidīgu avāriju (VIDEO)

Go4speed 01.06.2012 - 07:19 Hirvonens testos piedzīvo iespaidīgu avāriju (VIDEO)
Foto: Twitter

Lai arī tikai pirms pāris dienām noslēdzās Grieķijas WRC rallijs, piloti jau steidz gatavoties nākamajam posmam, kurš notiks Jaunzēlandē. Ņemot vērā, ka rūpnīcas komandas sezonas laikā nedrīkst aizvadīt testus ārpus Eiropas, komandas spiestas trenēties Eiropā.

Tā, piemēram, ''Citroen'' nolēma aizvadīt testus Itālijas pilsētā Toskānā. Trešdien pie automašīnas stūres sēdās Sebastjans Lēbs, taču ceturtdien trasē devās Miko Hirvonens. Diemžēl somu sportistam šie testi beidzās gaužām neveiksmīgi, jo Hirvonens lielā ātrumā piedzīvoja avāriju un bija spiests pārtraukt testus. Kā ziņo aculiecinieki, tad mašīnai it kā nekas traks neesot, taču somu sportists ar stūrmani bija spiesti doties uz slimnīcu, kur viņiem tika veiktas pārbaudes, jo pastāvēja iespēja, ka Hirvonenam ir smadzeņu satricinājums, kā arī sasista roka.

Taču vēlāk savā twitter kontā Hirvonens teica: "Ko jūs sakāt par manu šīs dienas pēdējo video? Neliela avārija, taču gan man, gan Jarmo Lehtinenam (stūrmanis) viss ir kārtībā. Nekādu uztraukumu."

Runājot par Jaunzēlandes ralliju, tad tajā mēs diemžēl neredzēsim šī brīža trešo labāko braucēju Madsu Ostbergu, kurš uz tālo Jaunzēlandi nedodas finansiālu apsvērumu dēļ. ''Nauda nosaka visu. Ja aizbrauktu uz šo posmu, tad mums pēc tam nāktos izlaist citus divus posmus. Protams, raugoties no čempionāta viedokļa, žēl, ka nevarēsim doties uz Jaunzēlandi, taču citu variantu nav," saka Ostbergs.

Vēl saistībā ar Jaunzēlandes ralliju noteikti jāpiemin fakts, ka uz starta pēc ilgāka laika atgriezīsies Henings Solbergs, kā arī Jari Ketomā. Tāpat uz starta ar WRC automašīnu redzēsim vienu no Austrijas labākajiem rallija braucējiem Manfrēdu Štolu (40 gadi), kurš karjeras laikā startējis 126 WRC posmos. 

Hirvonena avārija
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png