profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Štālai otrā vieta vēsturisko automašīnu sacensībās

Mārtiņš Jankovskis 21.05.2012 - 14:12 Štālai otrā vieta vēsturisko automašīnu sacensībās
Foto: www.rbr-team.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijā, Nirburgringas trasē, norisinājās 24 stundu izturības sacensības. Šī pasākuma ietvaros norisinājās arī vairāki citi ar autosportu saistīti pasākumi, tostarp arī trīs stundu vēsturisko auto sacensības, kurās ar ''Jaguar" automašīnām startēja divas ''Russo Baltic Racing" komandas ekipāžas - vienu ekipāžu pārstāvēja krievu sportisti, bet otrajā brauca Karlīne Štāla, Egons Lapiņš un Iļja Kašins.

Kā portālam Go4speed pastāstīja Štāla, tad uz starta izgāja vairāk par 200 vēsturiskajām mašīnām, kuras tika sadalītas ļoti daudzās klasēs. ''Mūsu klasē bija laikam piecas vai sešas mašīnas, jo tas klašu dalījums bija ļoti sīks. No mūsu ekipāžas katrs brauca pa stundai. Liels prieks, ka beigās savā klasē palikām otrie, bet mūsu otrā ekipāža, kura nebija tik pieredzējusi, ierindojās trešajā vietā, kas arī ir lielisks panākums," notikumus Vācijā komentē Karlīne Štāla.

Sportiste atzīst, ka gribējies pabraukt ātrāk, taču arī šāda braukšana dodot labumu. ''Ar vēsturiskajām mašīnām ir tas, ka viņas nav tik jaudīgas un spēcīgas, kā mūsdienu (piemēram, Radical), tāpēc, protams, gribējās pabraukt arī ātrāk, taču kopumā šis bija ļoti labs rakstura audzināšanas veids," smejoties saka Karlīne.

Sarunas nobeigumā, jautājot par Štālas turpmākajiem plāniem, sportiste atzina, ka šobrīd pagaidām vēl nekas nav zināms, taču viņa zināja teikt, ka ''Russo Baltic Racing" komandai nākamais starts paredzēts jau šīs nedēļas nogalē, kad Francijā notiks ''Rallye des Princesses".

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png