profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lietuvā autošosejas treniņa laikā pilnībā nodeg automobilis (papildināts) (FOTO)

Artūrs Virbulis 02.05.2012 - 19:30 Lietuvā autošosejas treniņa laikā pilnībā nodeg automobilis (papildināts) (FOTO)
Foto: Andrius Laucius

Šajā nedēļas nogalē Kauņas trasē „Nemuno žiedas", Lietuvā, risināsies pirmais „Fast Lap" posms, tomēr to aizēnojis nepatīkams atgadījums kādā citā Lietuvas autošosejas disciplīnā. Kāda lietuviešu sportista „Honda Integra" aizdegās un pusstundas laikā pilnībā nodega. Par laimi, pats sportists šajā incidentā necieta.

Aizdegšanās iemesls izrādījās pārsists karteris, kura eļļa trāpīja uz sakarsētās izplūdes un uzliesmoja. Tā kā trasē uz vietas neatradās ugunsdzēsēju ekipāža, tad tā tika izsaukta vien pēc automobiļa aizdegšanās. Tuvākā ekipāža atradās 15 kilometru attālumā no trases, un uz dzēšanu tā ieradās vien brīdī, kad liesmas jau bija izplatījušās pa visu automobili.

Pēc šī atgadījuma sociālajā tīklā „Facebook" Lietuvas autosporta vidē sākušās plašas un asas diskusijas par drošības pasākumiem treniņu un sacensību laikā. Šajā sakarā pieminot to, ka „Fast Lap" seriāls, kuram nav dota Lietuvas autosporta federācijas atļauja, ir ar lielāku drošību, nekā Lietuvas autosporta federācijas sankcionēts pasākums. Jāatzīmē, ka šonedēļ notiekošajā pirmajā „Fast Lap" posmā plāno piedalīties trīs latviešu sportisti - Mareks Matvejevs ar „Lotus Exige", Kaspars Sirmais ar „Honda Accord" un Gatis Klasiņš ar „Honda Civic".

Zemāk piedāvājam aplūkot fotogrāfijas, kas uzņemtas nelaimes gadījuma laikā:


Foto: Andrius Laucius


Foto: Andrius Laucius


Foto: Andrius Laucius


Foto: Andrius Laucius


Foto: Andrius Laucius
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png