profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Karlīnei Štālai Radical R Cup sacensībās Čehijā 2. vieta

Go4speed 29.09.2011 - 23:04 Karlīnei Štālai Radical R Cup sacensībās Čehijā 2. vieta
Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē autosportiste Karlīne Štāla atkal piedalījās Radical automašīnu sacensībās Čehijā, kur Brno trasē norisinājās Radical R Cup čempionāta sezonas noslēdzošais posms un kāpa uz goda pjedestāla, portālu „Go4speed" informēja "RA Motosport" pārstāvis Viesturs Kundziņš.

Komanda šīm sacensībām bija sagatavojusi „Radical SR4" automašīnu, taču jau treniņu un kvalifikācijas dienā radās tehniskas problēmas, kas liedza piedalīties kvalifikācijā un pastāvēja iespēja, ka auto netiks salabots līdz sacensību sākumam. Tomēr situācija atrisinājās, kad Karlīni pievienoties savai komandai uzaicināja holandiešu braucējs Henks Thuis, kurš startē ar jaudīgāko „Radical SR3" auto.

Sacensībās tiek veikti divi braucieni, katrs pa 50 minūtēm, turklāt brauciena vidusdaļā jāmaina auto pilots. Pirmajā braucienā kā pirmais startēja holandietis, un brīdī, kad auto tika nodots latviešu autosporistei, komanda ieņēma ceturto vietu. Diemžēl jau trīs apļus vēlāk, vienā no Brno trases līkumiem, Karlīnes vadītais auto izslīdēja un noslāpa, pēc kā to vairs nebija iespējams iedarbināt.

Daudz veiksmīgāk izvērtās sacensību otrais brauciens, kurā Karlīnei bija jāstartē no pēdējās starta pozīcijas, jo nebija veikts kvalifikācijas brauciens. 25 minūšu laikā Karlīne aizraujošā cīņā spēja sasniegt ceturto pozīciju, turklāt pēc maiņas arī Henks Thuis turpināja iesākto un finišā ieguva godpilno 2. vietu.

„Šī sacensību nedēļas nogale izvērtās ļoti raiba. Tehniskas problēmas mijās ar labiem rezultātiem. Gan es, gan mani komandas biedri tomēr esam apmierināti ar panākumiem, un, cerams, sadarbība turpināsies arī nākamgad," stāsta Karlīne Štāla.

Šogad Karlīnei Štālai vēl ir paredzēts veikt vairākus testus, bet gada nogalē jau aktīvi sākt strādāt pie nākamās sezonas plāniem un viens no variantiem ir vienoties ar kādu no Radical R Cup vai Radical Masters čempionātu komandām, par pilnas sezonas veikšanu ar Radical automašīnām.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png