profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Autošosejas čempions Mietulis izveido savu komandu

Go4speed 27.04.2011 - 15:07 Autošosejas čempions Mietulis izveido savu komandu
Publicitātes foto


Pagājušā gada Latvijas autošosejas čempions Kristaps Mietulis šogad ir apvienojies ar pagājušā gada trešo spēcīgāko braucēju Aldi Fokrotu, izveidojot vienu komandu "Mietulis Racing Team", portālu "Go4speed" informēja komandas pārstāve Līga Bulmeistare.

Pagājušajā sezonā Mietulis startēja individuāli.

Mietulis Latvijas autošosejā ienāca strauji un pārliecinoši. 2008. gadā radās pirmā nopietnā interese par šo autosporta disciplīnu. 2009. gadā autosporta aizkulisēs viņš jau tika nosaukts par autošosejas veiksmīgāko debitantu, bet 2010. gada autošosejas sezonu beidza kā Latvijas autošosejas čempions Nacionālajā klasē.

Kristapa parādīšanās Biķernieku trasē bija patīkams pārsteigums gan Latvijas Automobiļu federācijas Šosejas komisijai, gan skatītājiem. Sportists ir ātrs, stratēģisks, dažkārt pārgalvīgs un līdz ar to interesants braucējs.

 Pagājušo sezonu Mietulis aizvadīja visus posmus  Latvijas čempionāta ieskaitē un startēja arī  posmos Lietuvas čempionāta ieskaitē.  Neskatoties uz tikko veiksmīgi aizvadīto sezonu, jau pagājušā gada nogalē jaunais čempions bija apņēmības pilns cīņai par titula saglabāšanu.

Sportists ir atradis sponsoru  - uzņēmumu "Plockmatic Riga" un tas ļaus viņam startēt visos plānotajos Latvijas autošosejas čempionāta posmos, kas noritēs gan Latvijā, gan Lietuvā un Igaunijā.

Šogad Mietulis trasē būs redzams ar jau ierasto BMW E30, tomēr sīvās konkurences aspekts licis piestrādāt pie vēl precīzākiem regulējumiem automašīnas dzinējā un ritošajā daļā.          

 "Centīšos atkārtot pagājušā gada scenāriju, un esmu priecīgs par  gaidāmā  posma spēcīgo braucēju sastāvu, kas garantē interesantu cīņu trasē," saka sportists.

Autošosejas sezonas atklāšana gaidāma 1. maijā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png