profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Autosporta mājvieta ir šeit!

Go4speed 20.03.2011 - 19:02 Autosporta mājvieta ir šeit!
Foto: Mārtiņš Sestulis  

Autosports pasaulē un, protams, arī Latvijā ir dzīvs. Tas dzīvo dažādās formās un izpausmēs. Ja gribat, autosportu iespējams baudīt caur riepu kaucoņu, akmeņu klaudzoņu vai motoru rūkoņu. Zinām, ka ir daudz cilvēku, kam autosports ir sirdī un tie neatlaidīgi un aktīvi seko līdz jaunākajiem notikumiem. Tāpat zinām, ka spilgts atspoguļojums ļauj sajust klātienes efektu pat tiem, kas ir izvēlējušies autosporta notikumiem sekot līdzi neklātienē, izmantojot foto un video starpniecību.

Lai pilnvērtīgi būtu informēts par galvenajiem pašmāju un pasaules autosporta notikumiem, līdzjutējam ir jābūt ekspertam vietņu paturēšanā prātā, jo Latvijā autosporta atspoguļošana tīšam vai nejauši ir sadrumstalojusies. Go4speed ir tas, kas to atkal apvieno vienā viegli atrodamā un uzskatāmā veselumā. Autosportisti un autosporta līdzjutēji ir pelnījuši, lai vienviet tiktu atspoguļotas gan vietējās, gan Baltijas, gan visas pasaules mēroga sacīkstes un citi autosporta notikumi. Tāpat Go4speed ir unikāla vietne, kur veidoties un attīstīties autosportistu kopienai, par kuras sastāvdaļu var kļūt jebkurš gan līderi, gan centīgi un ambiciozi iesācēji.

Autosports Latvijā un pasaulē par Go4speed prioritāti kļuva jau 2008. gadā, kad uz savu aizrautību balstīti fotogrāfi pamazām sāka veidot unikālu un kvalitatīvu fotogrāfiju datubāzi, kas pieejama vēl arī šobrīd. Un tieši šobrīd, 2011. gada 21. martā, Go4speed pārtop jaunā un daudz pilnvērtīgākā kvalitātē.

Esat laipni gaidīti plašākajā autosporta portālā Baltijā! Kopā veidosim to vēl labāku, līdz ar to, ja pamanāt kaut ko uzlabojamu, dodiet ziņu forumā. Tāpat priecāsimies saņemt viedokļus par visiem interesējošam tēmām, ko labprāt iekļausim lapas saturā.

Uz tikšanos,
Jūsu Go4speed komanda
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png